Τι λέει η πεθερά του δολοφονημένου καρδιολόγου για την κόρη της και τον εραστή της

Την δική της εκδοχή για το έγκλημα, δίνει μιλώντας στον Alpha, η μητέρα της κατηγορούμενης, για την άγρια δολοφονία του καρδιολόγου στη Σητεία , την οποία έχει ομολογήσει ο Βούλγαρος εραστής της συζύγου του.

Mάλιστα η μητέρα της Βουλγάρας υποστηρίζει ότι η κόρη της – που κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία- δεν παντρεύτηκε για την περιουσία και πως την έπεισε ο Βούλγαρος πράξει αυτά που έπραξε.

Η συνέντευξη της μητέρας της κατηγορημένης:

-«Δεν ξέρω

γιατί το έκανε (ο κατηγορούμενος). Μήπως είπε ότι θα τη σκοτώσει; Τρελός είναι…».

-Δημοσιογράφος: Σας είχε πει ότι φοβόταν για τη ζωή της;

-Έτσι το σκέφτομαι. Την είχε πείσει να κάνει αυτό το πράγμα Αυτός την έκανε κουμάντο. Αυτή (η σχέση) ήταν 5-6 μήνες, δεν ήταν πριν.

Δημοσιογράφος: Σας είχε πει η κόρη σας αν ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει για τη Βουλγαρία;

-Όχι, η κόρη ήθελε να πάει το παιδί μια φορά. Το παιδί πρέπει να ξέρει από πού είναι η μάνα του. Μόνο μια φορά μια φορά πήγε στη Βουλγαρία τον Αύγουστο.

-Δημοσιογράφος: Γιατί δεν πήγε στη Βουλγαρία με το Χρήστο;

-Να σου πως την αλήθεια, δεν ήθελε. Ήταν παρά πολύ κρύο και δεν του άρεσε.

-Δεν είπε όμως «να μην πάρεις το παιδί να πας στη Βουλγαρία»;

-Μόνο σε αυτό είχαν λίγο καβγά, αλλά μετά συμβιβάστηκε να το αφήσει να πάει. ….Όταν παντρεύτηκε η κόρη μου, αυτοί (η οικογένεια) επειδή ήταν Βουλγάρα δεν είχε καθόλου σχέση. Τώρα βγαίνουν στην τηλεόραση, τώρα που πέθανε, καίγονται για να πάρουν κάτι. Αυτό είναι τώρα.

Η κόρη μου δεν παντρεύτηκε για την περιουσία. Όταν ο άνθρωπος είναι καλός μαζί σου, δεν σε ενδιαφέρουν τα λεφτά. Χωρίς λεφτά πάλι δεν είναι καλό. Αλλά πρέπει κάτι να έχεις, δεν είναι έτσι; Έτσι είναι.

koutipandoras.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα