Πηλακούτας: "Δεν ήταν έκπληξη το σκορ" (ηχητικό)

«Η στήριξη της διοίκησης προς την ομάδα, η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και βεβαίως η δουλειά του προπονητή», είναι σύμφωνα με τον Σάββα Πηλακούτα τα στοιχεία που βελτίωσαν την εικόνα της Ανόρθωσης σε σχέση με το 2016.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Συλλόγου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη χθεσινή μεγάλη νίκη σε βάρος της ΑΕΚ, τη συνέχεια και κάλεσε τον κόσμο να παραμείνει κοντά στην ομάδα.

- Είμαστε

απόλυτα ικανοποιημένοι από τη νίκη. Δεν ήταν έκπληξη το σκορ. Κάναμε όσα έπρεπε και ήταν επόμενο να έρθει η νίκη. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές ήταν άψογοι και ακολούθησαν τις οδηγίες του προπονητή.

- Κρατάμε το σκορ και βλέπουμε το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα.

- Υπάρχουν δυο παιχνίδια πρωταθλήματος πριν τον επαναληπτικό. Θα δώσουμε το ίδιο βάρος και στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα.

- Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, που ήταν συγκλονιστικός από την αρχή μέχρι το τέλος. Τους καλούμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και πάθος.

Keywords
Τυχαία Θέματα