Πετρίδης: "Με τον μόνο προπονητή που είχαμε επαφές..."

Ο Πρόδρομος Πετρίδης πανηγυρίζει το τέταρτο πρωτάθλημα ως πρόεδρος της ομάδας, είναι πανευτυχής και ήδη σκέφτεται την επόμενη ημέρα στον ΑΠΟΕΛ. Ανακοίνωσε για πρώτη φορά επίσημα τον Ποτέ, ενώ όσον αφορά το μέλλον του Κρίστιανσεν δήλωσε ότι θα καθίσουν στο τραπέζι και θα συζητήσουν με ηρεμία.

Οι δηλώσεις του Πρόδρομου Πετρίδη:

Συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές. Ήταν ένα κουραστικό πρωτάθλημα, θα μπορούσαμε να το πανηγυρίσουμε και πιο νωρίς, όμως δυστυχώς κάποιες συγκυρίες δεν

μας το επέτρεψαν. Είναι μία πορεία που συνεχίζεται και λέει πολλά. Δεν χρειάζεται να το προβάλλουμε από μόνοι μας. Στόχοι μας είναι οι όμιλοι, μας δίνει πολλά σε αξία και οντότητα σαν ομάδα αλλά και αρκετά οικονομικά οφέλη. Όσον αφορά ποδοσφαιριστές, ήδη υπογράψαμε τον Ποτέ, αναμένουμε κάποιες εξελίξεις με τον Ρουέδα. Από εκεί και πέρα ασχολείται ο κ. Λορένθο με τις αλλαγές που θα γίνουν. Ο κ. Κρίστιανσεν είναι εδώ, τώρα θα μπούμε στο ζουμί. Με τον μόνο προπονητή που είχαμε επαφές ήταν ο Κρίστιανσεν. Θα καθίσουμε στο τραπέζι και ήρεμα θα δούμε το τι μέλλει γενέσθαι. Ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν δίπλα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα