Πετεβίνος για όλα…

Για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ, το ντέρμπι με την Ανόρθωση, τους τραυματισμούς, την ενίσχυση και φυσικά για τη διαιτησία, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ένα σχόλιο για την εικόνα της ομάδας στο τελευταίο παιγνίδι, καθώς, όπως αντιληφθήκαμε, δεν σας άφησε ικανοποιημένους:

«Ικανοποιημένους μας άφησε το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε όμως να λειτουργήσουμε καλύτερα, ειδικά

στο πρώτο ημίχρονο. Όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, άλλαξε εντελώς η εικόνα της ομάδας και είναι κάτι που δυσκολεύει το έργο μας, γιατί ρισκάρουμε. Και αυτό το ρίσκο κάποτε το πληρώνουμε, όπως στα παιγνίδια με Άρη και Εθνικό που είχαμε απώλειες.

Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις και τις μέρες που δεν αποδίδεις όπως θέλεις, αλλά το αφήνουμε πίσω. Έχουμε ντέρμπι με την Ανόρθωση τώρα, με πολύ ψηλά κίνητρα. Είμαστε σε μια φάση που όλοι θέλουν να κερδίσουν, αλλά δεν μπορούν να κερδίσουν όλοι. Είναι σημαντικό για μας, διότι αγωνιζόμαστε με μια διεκδικήτρια του τίτλου και θέλουμε να είμαστε στην πλευρά των νικητών».

Για την ήττα στον πρώτο γύρο είπε: «Δεν έχει σημασία το ματς του πρώτου γύρου. Σημασία έχει τι κάνουμε τώρα. Το εμπόδιο της Ανόρθωσης είναι ψηλό. Έχει ποιότητα και δείχνει μέσα από τα αποτελέσματά της ότι παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Απ’ εκεί και πέρα, οι ομάδες που θα είναι στην πλευρά των νικητών στην εμβόλιμη αγωνιστική θα αποκομίσουν κι αλλά οφέλη, όπως η ψυχολογία».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Έχουμε συνηθίσει στα προβλήματα. Υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές που είναι εκτός και προέκυψε ακόμα ένας, ο Ρουεδα. Θα περάσει από διαγνωστικό έλεγχο και θα δούμε τι έχει. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ποια είναι η κατάστασή του, γιατί έχει να κάνει και με τον προγραμματισμό. Θα είναι εκτός με την Ανόρθωση, όπως και ο Βινίσιους, που την Τετάρτη θα πάει Φινλανδία για επέμβαση».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο Εφραίμ, είπε: «Δεν μπορώ να πω εγώ. Είναι κριτήριο του προπονητή. Εγώ, όπως αντιλαμβάνομαι και μιλώντας με τον κ. Δώνη, πρέπει να δει τον ποδοσφαιριστή να αυξάνει την ετοιμότητά του.

Για Ντελατορε: «Έκανε σήμερα αιματολογικές, αύριο θα περάσει από ΜRΙ και αν είναι εντάξει θα προχωρήσουμε».

Για Πολιάκοφ: «Το έχω πει πολλές φορές. Μας ενδιαφέρει. Αυτό που πρέπει να περιμένουμε, είναι τη διάγνωση του Ρουέδα για να δούμε πώς προχωρούμε. Αν δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Ρουέδα, δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε».

Σχόλιο για τη διαιτησία: «Να σχολιάσω τι; Ότι είναι συνεχόμενα τα λάθη; Το λέμε όλοι. Το θέμα είναι να το δουν οι αρμόδιοι. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Είναι πράγματα που βλέπουμε όλοι μας. Είναι συνεχόμενα λάθη, που πρέπει να διορθωθούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα