Πετεβίνος: "Κρίσιμο 20ήμερο για τους τραυματίες"

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο για το ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας στη Λεμεσό απέναντι στην ΑΕΛ, έκανε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους τραυματίες και τόνισε ότι το επόμενο 20ήμερο είναι πολύ σημαντικό, αφού θα καθορίσει πολλά και στο μεταγραφικό πεδίο του Ιανουαρίου.

«Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι, να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια. Σαφώς είναι διαφορετικό το γεγονός ότι έχουμε αποφορτιστεί από την Ευρώπη

και θα είμαστε πιο προσηλωμένοι στον στόχο του πρωταθλήματος. Ξεκινάμε σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Είναι και η πνευματική προσέγγιση των πραγμάτων και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Έχουμε εμπειρία σαν ομάδα να το διαχειριστούμε αυτό και είναι θετικό ότι αντιμετωπίζουμε έναν ανταγωνιστή. Οι δυο ομάδες έχουν αήττητο σερί, το παιχνίδι είναι υψηλών απαιτήσεων και μας κρατά σε εγρήγορση».

Για τα προβλήματα
«Θα γίνει μια αξιολόγηση για τον Βινίσιους και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε με την περίπτωσή του. Σε ειδικό πρόγραμμα ο Εφραίμ μέχρι τη Δευτέρα, αλλά θα πρέπει να τρέξει να προλάβει τον χρόνο».

Για τα μακροχρόνια προβλήματα
«Τα δεδομένα με τον Βινίσιους είναι γνωστά και τα ξεκαθαρίσαμε. Αξιολογείται από ειδικό γιατρό, τον οποίο επισκέφτηκε τέσσερις φορές. Κάνει συντηρητικό πρόγραμμα και αναμέναμε μέχρι τα Χριστούγεννα και τη διακοπή για να αποφασίσουμε. Ο ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται και βρισκόμαστε σε αυτό το χρονικό σημείο που πρέπει να αποφασιστεί τι θα κάνουμε. Οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από σημαντικές αξιολογήσεις το επόμενο 20ήμερο. Ο Νικόλας Ιωάννου θα πάει στην Ιταλία να πάρει το πράσινο φως για να ξεκινήσει προπονήσεις και ο Βάτερμαν βρίσκεται στην Ολλανδία για να δούμε αν θα τον επανεγγράψουμε στο ρόστερ. Ο Μιλάνοφ θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να έχουμε καλύτερη εικόνα και περίπου τον χρόνο αποθεραπείας του. Άρα, το επόμενο 20ήμερο θα είναι πολύ σημαντικό και θα παίξει ρόλο στη μεταγραφική του Ιανουαρίου».

Για τον Ντελατόρε
«Αν υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη, τότε θα ενημερώσουμε. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν και δεν το κρύβουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα