"Δεν μας αποπροσανατολίζουν τα αποτελέσματα της Ομόνοιας"

Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Φάνος Κιννής μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον απολογισμό της ομάδας από την Ευρώπη και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:
-Ένα μακρύ και όμορφο οδοιπορικό, από το οποίο έχουμε αποκομίσει πολλές ευκαιρίες. Στα πλείστα παιχνίδια κοιτάξαμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Αυτές οι εμπειρίες θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ.
-Με τέτοιους είδους παιχνίδια, κάναμε όλους στο Κολόσσι πιο σοφούς. Οι εμπειρίες είναι πολύ μεγάλες. Είμαστε βέβαιοι ότι θα μας βοηθήσουν άμεσα στο πρωτάθλημα.
-Είναι σημαντικό για μας

ότι θα συγκεντρωθούμε σε ένα θεσμό. Τα παιχνίδια μεσοβδόμαδα σπαταλούσαμε πολλές δυνάμεις. Ο μεγάλος στόχος ήταν το πρωτάθλημα και τώρα έχουμε την ευκαιρία, αφοσιωμένοι πλήρως να πετύχουμε τον στόχο μας.
-Η καλόπιστη κριτική είναι καλοδεχούμενη. Θέλουμε τον κόσμο να μας κάνει καλή κριτική, αλλά και να έρχεται στο γήπεδο. Πρέπει να έρθουν κοντά στην ομάδα και να είναι βέβαιοι ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.
-Πάντα τα παιχνίδια με την Ομόνοια είναι δύσκολα. Δεν μας αποπροσανατολίζουν τα αποτελέσματα της Ομόνοιας.
-Έχει κάνει δηλώσεις και ο προπονητής μας ότι δεν μας απασχολεί καθόλου η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου. Αν ο προπονητής μας κρίνει ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση, θα προσπαθήσουμε να την υλοποιήσουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα