Πέταξε 35 χιλιάδες δολάρια σε στριπτιτζάδικο! (video)

Έναν ακόμα πρωτότυπο τρόπο, για να δείξει πως δεν έχει… ανάγκη από χρήματα, σκαρφίστηκε ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ, καθώς… σκόρπισε σε λίγα λεπτά, 35 χιλιάδες δολάρια σε στριπτιτζάδικο!

Ο Αμερικάνος μποξέρ είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Μπορεί να βγάλει μία περιουσία μόνο από έναν του αγώνα και το… καλό είναι πως ξέρει να τα σκορπά. Μετά από τα πρώτα ακριβά αμάξια που μπήκαν στην συλλογή του, ήρθε η… σειρά των όμορφων γυναικών. Προ μηνών είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη μ’ ένα πριβέ πάρτι περιστοιχισμένος από πολλές σέξι χορεύτριες,

ωστόσο, το Σάββατο βρήκε έναν ακόμα τρόπο να δείξει την… αγάπη του στο ωραίο φύλο.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικάνος αποφάσισε να κάνει την… έξοδό του σε στριπτιτζάδικο του Χιούστον, όπου μπήκε μέσα έχοντας 35.000 σε μονοδόλαρα! Το τραπέζι που έκατσε δεν θα μπορούσε να μην είναι άλλο από τα VIP του μαγαζιού, ενώ μόλις μια όμορφη παρουσία ξεκίνησε να χορεύει, ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ άρχισε να σκορπά με απίστευτη ταχύτητα τα μονοδόλαρα. Όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Αμερικάνο μποξέρ, ο οποίος αποφάσισε να πετάξει όλα τα χρήματα που είχε στη διάθεσή του στον αέρα, δημιουργώντας βροχή από δολάρια!

Unfortunately your browser does not support IFrames.

Keywords
Τυχαία Θέματα