Περδίκης: Πολιτικές προτάσεις στο Νικόλα εντός 15 ημερών

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης δήλωσε την Τρίτη ότι στόχος του Κινήματος είναι να επιτευχθεί μια πολιτική συμφωνία και αν είναι δυνατόν τα πέντε κόμματα να έχουν έναν κοινό υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές, ανακοινώνοντας ότι στέλνει προτάσεις και εισηγήσεις στον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Αφού ανέφερε ότι η Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, που συνεδρίασε το βράδυ της Πρωτομαγιάς, αποφάσισε όπως σε δεκαπέντε ημέρες ολοκληρωθεί

κείμενο πολιτικής με συγκεκριμένες προτάσεις και εισηγήσεις για το Κυπριακό, την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον. Αποφάσισε επίσης να αποσταλεί το κείμενο και στον υποψήφιο πρόεδρο Νικόλα Παπαδόπουλο, για να ξεκινήσει η συζήτηση επί αυτών των πολιτικών ζητημάτων.

Η Πολιτική Επιτροπή αποφάσισε ακόμα πως, εάν υπάρξει οποιοδήποτε αίτημα για συζήτηση από τον Γιώργο Λιλλήκα, να το αντιμετωπίσει θετικά, σε μια μελλοντική συνεδρίαση, υπό την έννοια ότι εάν ο κ. Λιλλήκας το ζητήσει, το Κίνημα μπορεί να μπει σε διάλογο.

Καταλήγοντας ανέφερε ότι στόχος παραμένει “να πετύχουμε μια πολιτική συμφωνία και αν είναι δυνατόν να έχουμε εντέλει τα πέντε κόμματα έναν κοινό υποψήφιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα