Στ.Στεφάνου: Το ΔΗΚΟ στήριξε την εκλογή Αναστασιάδη

Απάντηση στις ξεκάθαρες βολές Νικόλα Παπαδόπουλου έναντι στο ΑΚΕΛ, έδωσε με γραπτή του δήλωση ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου.

Σε δηλώσεις του το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή του Σίγμα "Μεσημέρι και κάτι", ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κατηγόρησε το ΑΚΕΛ ότι τα τέσσερα τελευταία χρόνια είναι ο πιο στενός συνεργάτης του

ΔΗΣΥ και της Κυβέρνησης, για να πάρει άμεση απάντηση από τον Στέφανο Στεφάνου.

"Υπενθυμίζουμε ότι είναι το ΔΗΚΟ που υποστήριξε τον κ. Αναστασιάδη για την Προεδρία της Δημοκρατίας, από τον πρώτο γύρο των εκλογών. Υπενθυμίζουμε ότι είναι το ΔΗΚΟ που συμμετείχε στην κυβέρνηση Αναστασιάδη - Συναγερμού. Υπενθυμίζουμε ότι είναι ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος που δημόσια δήλωνε ότι έδωσε κατάλογο ΔΗΚΟϊκών για διορισμό στους ημικρατικούς οργανισμούς", τονίζει στην ανακοίνωση ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ.

"Οι πολίτες θυμούνται τα συχνά συγχαρητήρια που αποσπούσε η ηγεσία του ΔΗΚΟ από τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για την υποστήριξη που έδωσε στα κυβερνητικά νομοσχέδια, είτε αυτά περιλαμβάνονταν στο μνημόνιο είτε όχι", επεσήμανε.

"Είναι το ΔΗΚΟ που υπερψήφισε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού Λεμεσού, παρότι εκ των υστέρων ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, επισκεπτόμενος τους απεργούς στον χώρο, προσπάθησε να θολώσει τα νερά", συνέχισε.

"Τώρα, ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος και η ηγεσία του ΔΗΚΟ επαγγέλλονται την αλλαγή, αλλά οι πολίτες θυμούνται τη στενή πολιτική σχέση μεταξύ του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου, που είχε γίνει σημείο αναφοράς στο πολιτικό γίγνεσθαι. Είναι αυτή η πολιτική σχέση που εύστοχα αποδόθηκε με το γνωστό «Αβέρωφ Παπαδόπουλος, το γένος Ορφανίδη»", αναφέρει καταληκτικά ο Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα