Π.Χριστοδούλου: "Αυτή την Ομόνοια θέλω να βλέπω"

Για την εμπειρία του ΑΠΟΕΛ μίλησε ο Πάμπος Χριστοδούλου που στην τελική δήλωσε ότι τον χαροποίησε αυτή η Ομόνοια που είδε σήμερα και ότι με αυτές τις εμφανίσεις μόνο μπροστά μπορεί να βλέπει η ομάδα.

Οι δηλώσεις του Πάμπου Χριστοδούλου:

"Στα πρώτα 30 λεπτά ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, δούλεψε περισσότερο η τακτική και στις δύο ομάδες. Και το ΑΠΟΕΛ είχε 1-2 καλές φάσεις στις οποίες κινδυνέψαμε. Στη συνέχεια όμως από

τη στιγμή που είχαμε έτσι απόδοση σήμερα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να προσπαθούμε καθημερινά. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο μία ομάδα. Δεχθήκαμε 3 ευκαιρίες από τον ΑΠΟΕΛ που ήρθαν σε γκολ. Σε κάποιες στιγμές ήμασταν άτυχοι. Αυτή την Ομόνοια θέλω να βλέπω, αυτό με χαροποίησε. Ο κόσμος μας χειροκρότησε στο τέλος και αυτό λέει πολλά. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πιο έμπειρη ομάδα και αυτό βοήθησε. Με τέτοιες εμφανίσεις μόνο μπροστά μπορούμε να πάμε. Καλή επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ για το παιχνίδι με τη Ρεάλ. Ήταν από τις καλύτερες μας εμφανίσεις, το μεγάλο μας πρόβλημα είναι ότι εκεί που πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί σε κάποια παιχνίδια δεν το καταφέρναμε. Γι ' αυτό είπα ότι μετρά και η εμπειρία. Θα ήθελα πολύ να το κερδίσουμε και βάση της απόδοσης. Μετρούν οι βαθμοί στο τέλος της ημέρας, να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε στη μεταγραφική, να κάνουμε την Ομόνοια πιο δυνατή και να δούμε που θα μας οδηγήσει αυτή η χρονιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα