Παρουσιάζει νέας γενιάς σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει

Τα αεροσκάφη Airbus A380 και Boeing 777-300ER που έχουν πρόσφατα παραδοθεί στην Emirates διαθέτουν τις μεγαλύτερες οθόνες της βιομηχανίας και τρεις φορές μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης δεδομένων

Η Emirates παρουσιάζει το νέας γενιάς σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει (in-flight entertainment-IFE) επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για συνεχή

βελτίωση προϊόντος. Τα καινούρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μεγαλύτερες οθόνες στην Πρώτη και Οικονομική Θέση και τρεις φορές μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης δεδομένων - προσφέροντας στους επιβάτες ακόμα μεγαλύτερη επιλογή περιεχομένου στο αεροσκάφος.

Τα νέα προϊόντα είναι διαθέσιμα στα αεροσκάφη Boeing 777-300ER και Airbus A380 που έχουν πρόσφατα παραδοθεί στην Emirates.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στην Πρώτη Θέση θα έχουν να προσβλέπουν σε μια πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης με οθόνες IFE που αυξήθηκαν από 27 σε 32 ίντσες –αυτή η αύξηση κατά 40% τις καθιστά τις μεγαλύτερες οθόνες από οποιοδήποτε άλλο αεροσκάφος.

«Αναβαθμίζουμε συνεχώς το στόλο μας, καθώς και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στο αεροσκάφος για να εξασφαλίσουμε μια ασυναγώνιστη εμπειρία ταξιδιού. Εκτός από την τεχνολογία, η Emirates δίνει επίσης έμφαση στην επιμέλεια του βραβευμένου μας συστήματος εν πτήσει ψυχαγωγίας και έχουμε πάντα ως στόχο να ξεπεράσουμε τα σημεία αναφοράς της βιομηχανίας. Το νέας γενιάς σύστημά μας, ice, ανυψώνει την εμπειρία θέασης και προσφέρει στους επιβάτες την πιο ολοκληρωμένη επιλογή από ταινίες και τηλεόραση από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία», δήλωσε ο Patrick Brannelly, Divisional Vice President – Customer Experience της Emirates.

Οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης μπορούν επίσης να προσβλέπουν στην απορρόφηση τους στην επιλογή των εν πτήσει προγραμμάτων της Emirates, με τις μεγαλύτερες οθόνες σε κάθισμα στη βιομηχανία, με 13,3 ίντσες. Αυτές υπάρχουν επίσης και στο καινούριο A380 με διαμόρφωση δύο κατηγοριών της Emirates. Οι οθόνες της Business Class, με 23 ίντσες πλάτος, παραμένουν από τις μεγαλύτερες της βιομηχανίας στην κατηγορία τους.

Με τρεις φορές μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης δεδομένων στο νέο σύστημα IFE, το ice Digital Widescreen έχει τώρα 2.186 κανάλια κατ’ απαίτηση ψυχαγωγίας και 1.230 μουσικά κανάλια, που ανέρχονται σε περίπου 4300 ώρες διασκέδασης. Αυτό περιλαμβάνει πάνω από 50 πλήρης τηλεοπτικές συλλογές και σχεδόν 600 ταινίες. Αντανακλώντας την παγκόσμια και ποικιλόμορφη πελατειακή βάση της Emirates, το ενισχυμένο σύστημα διαθέτει επίσης μια πολύγλωσση διεπαφή σε 14 γλώσσες.

Αυτό το χρόνο η Emirates εξασφάλισε το βραβείο «Καλύτερο Σύστημα Εν πτήσει Ψυχαγωγίας στον Κόσμο» για 11η συνεχόμενη χρονιά στα βραβεία Skytrax World Airline Awards.

Άλλα καινούρια χαρακτηριστικά στο ice περιλαμβάνουν ενισχυμένα χειριστήρια ακουστικών, θύρες USB και πρίζες ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλα τα καθίσματα σε όλες τις τρεις κατηγορίες καμπίνας για να μπορούν οι επιβάτες να φορτίζουν τα κινητά τους τηλέφωνα και τις φορητές τους συσκευές.

Συνδεσιμότητα στο αεροσκάφος

Το νέας γενιάς σύστημα IFE της Emirates ολοκληρώνεται με τη δυνατότητα σύνδεσης στο αεροσκάφος. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει Wi-Fi σε 142 αεροσκάφη, περισσότερο από το ήμισυ του στόλου της, και τώρα ζωντανή τηλεόραση σε 75 αεροσκάφη. Η Emirates άρχισε να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στο αεροσκάφος πέρυσι και έχει επενδύσει ΗΠΑ $ 15 εκατομμύρια για να προσφέρει συνδεσιμότητα δεδομένων στους επιβάτες της το 2015. Από τον Ιανουάριο έως το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, 2,6 εκατομμύρια επιβάτες της Emirates συνδέθηκαν με Wi-Fi στο αεροσκάφος - μια τετραπλάσια αύξηση από το προηγούμενο έτος, αντανακλώντας την ισχυρή ζήτηση των καταναλωτών για τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας ενώ ταξιδεύουν.

Άλλες ενισχύσεις προϊόντος περιλαμβάνουν νέο τάπητα μικρο-οπτικών ινών στην καμπίνα Πρώτης Θέσης που βοηθά στη μείωση των επιπτώσεων του jet lag, και τη διεύρυνση των ιδιωτικών σουίτων στον κεντρικό διάδρομο κατά 1,9 ιντσών.

Οι ενισχύσεις του προϊόντος νέας γενιάς συστήματος ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates, με μια ματιά:

· Η οθόνη IFE στην Πρώτη Θέση αυξήθηκε από 27 ίντσες σε 32 ίντσες

· Η οθόνη IFE στην Economy Class αυξήθηκε από 12,1 ίντσες σε 13,3 ίντσες

· Όλες οι πρίζες ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι εξοπλισμένες με θύρες HDMI και USB για φόρτιση φορητών συσκευών

· Ο τρεις φορές μεγαλύτερος χώρος αποθήκευσης δεδομένων προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές περιεχομένου

· Ενισχυμένα χειριστήρια ακουστικών

· Επανάληψη προσωπικού βιντέου

· Πολύγλωσση διεπαφή σε 14 γλώσσες

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η οθόνη 32 ιντσών στην Πρώτη Θέση στο B777-300ER που έχει πρόσφατα παραδοθεί στην Emirates

Keywords
Τυχαία Θέματα