ΠΑΟ θα πει μαχητική ψυχή!

ΠΑΟΟι πράσινοι «γύρισαν» το παιχνίδι και έφυγαν από το Γεντί Κουλέ με τους τρεις βαθμούςΈνας «μεταμορφωμένος» προς το καλύτερο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να κάνει την ανατροπή απέναντι στον... παλληκαρίσιο ΟΦΗ και παίρνοντας σπουδαία νίκη στο Γεντί Κουλέ με σκορ 3-2, περιμένει τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα για να παίξει τα… ρέστα του για

τον τίτλο (στο -6 απ’ τους Πειραιώτες).Ο Καρέλης στο 2’ άνοιξε το σκορ για τους πράσινους, αλλά πριν καν βγει το ημίχρονο, οι Κρητικοί είχαν φέρει… τούμπα το παιχνίδι χάρη στο τέρμα του Μονιάκη και το αμφισβητούμενο πέναλτι που καταλόγισε ο Δημητρόπουλος (και μετουσίωσε σε γκολ ο Μερεμπασβίλι), ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών. Ωστόσο, στην επανάληψη, το τριφύλλι έβαλε την μπάλα κάτω και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να φύγει θριαμβευτής απ’ το Ηράκλειο, με τους Πράνιτς και Καρέλη (ξανά) να υπογράφουν το τρίποντο.Ντεμπούτο έκανε ο Μαυρίας που αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος, δίχως να δείξει πολλά πράγματα, ανέβασε όλο το τριφύλλι ο Νίνης που πέρασε στο δεύτερο 45λεπτο, έμειναν από δυνάμεις οι παίκτες του Αναστόπουλου μετά το 60'.Αναστασίου: «Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε»:Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός δεν ασχολήθηκε... καθόλου με ποδόσφαιρο, στο δεύτερο έδειξε τι είναι ικανός να κάνει, σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου. «Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο ΟΦΗ είχε πολλά προβλήματα.

Σημειώσαμε ένα γκολ, αλλά μετά χαλαρώσαμε και δεν ήμασταν καθόλου αποφασιστικοί στις μονομαχίες και στην τοποθέτησή μας μέσα στο γήπεδο. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο ΟΦΗ. Στο πρώτο ημίχρονο ασχοληθήκαμε περισσότερο με οτιδήποτε άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε, παίξαμε ποδόσφαιρο, σημειώσαμε δύο γκολ και είναι σημαντικό ότι φύγαμε αλώβητοι, με τους τρεις βαθμούς πριναπό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και χωρίς τραυματισμούς».Για το αγωνιστικό σχέδιο του Παναθηναϊκού:«Αποφασίσαμε να παίξουμε με ακραίους για να αξιοποιήσουμε το πλάτος του γηπέδου. Δεν τα καταφέραμε, όμως. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα μας. Δώσαμε βάρος στο κέντρο με τον Νίνη. Κερδίσαμε μάχες, είχαμε καλύτερο έλεγχο της μπάλας. Την κατάλληλη στιγμή χτυπήσαμε και από τα πλάγια. Έπαιξε ρόλο και η κούραση του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο».

Keywords
Τυχαία Θέματα