Πανιώνιος: «Κανένα θέμα με Οικονόμου»

Η ΠΑΕ Πανιώνιος πήρε θέση για τα ρεπορτάζ κάποιων ΜΜΕ σχετικά με τον Βαγγέλη Οικονόμου, υπογραμμίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του. Επίσης, ξεκαθάρισε τη στάση της αναφορικά με την υπόθεση του Φυτανίδη, τονίζοντας πως δεν ασχολούνται με ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγή για να μείνουν ελεύθεροι από την ομάδα τους.

Η ανακοίνωση:

«Έκπληκτοι διαπιστώσαμε σήμερα,

σε πρωτοσέλιδο χτύπημα της εφημερίδας "Sportime", ότι υπάρχει "πρόβλημα" με τον ποδοσφαιριστή μας, Βαγγέλη Οικονόμου και πως αυτός έχει "τεθεί εκτός ομάδας".

Θεωρούμε ανάξιο ακόμα και διάψευσης, το εν λόγω δημοσίευμα, τονίζοντας κατηγορηματικά πως η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ασχολείται αυτές τις ημέρες με την προετοιμασία για την συμμετοχή της ομάδας μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 9 χρόνια.

Τόσο ο Βαγγέλης Οικονόμου, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας μας, βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του προπονητή μας και κανείς δεν είναι ικανός να διαταράξει το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Υ.Γ. Η ηθική της διοίκησής μας και οι αξίες που πρεσβεύει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ως σύλλογος, δεν μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε με περιπτώσεις παικτών που έχουν καταθέσει προσφυγή για να μείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα