Πανιώνιος: Έτοιμος να παλέψει στο Ισραήλ

Ο Πανιώνιος, χωρίς τους Μασούντ και Χατζισάφι, έχει δύσκολη αποστολή στο Ισραήλ απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά οι «κυανέρυθροι» είναι έτοιμοι να παλέψουν για την πρόκριση.



Οι «κυανέρυθροι» πηγαίνουν στο Τελ Αβίβ δίχως δύο βασικά εργαλεία του ρόστερ, τους Ιρανούς Μασούντ και Χατζισάφι, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, καθώς δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν λόγω των σχέσεων του Ιράν με το Ισραήλ.

Σε κάθε περίπτωση, οι «κυανέρυθροι» είναι

έτοιμοι να τα δώσουν όλα απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως ακριβώς κάνανε απέναντι στην Γκόριτσα στον προηγούμενο γύρο, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης με πανηγυρικό τρόπο.

Φυσικά, αυτή τη φορά, το εμπόδιο για τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου είναι πιο υψηλό. Ωστόσο, ο Πανιώνιος αναμένεται να κατέβει στο ματς με τη γνωστή επιθετική φιλοσοφία, ευελπιστώντας να βρει ένα πολύτιμο εκτός έδρας γκολ εν όψει της ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη.

Οι «κυανέρυθροι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Κότνικ κάτω από τα δοκάρια, τους Σαραμαντά, Οικονόμου, Μπανανά και Βλάχο στην άμυνα, τους Ταπόκο και Κόρμπο στα χαφ, τον Μασούρα αριστερά, τον Λάμπρου δεξιά και τον Σαββίδη πίσω από τον Γεσίλ στην κορυφή.

Η πιθανή ενδεκάδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ αποτελείται από τους: Ράικοβιτς, Σπούνγκιν, Μπεν Χαΐμ, Τίμπι, Νταβιντζάντα, Μπατόκιο, Γέινι, Γκολάσα, Σένφελντ, Κιάρτανσον και Ατζίλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα