Παιδιά, ηδονή και αυνανισμός

Με τον όρο αυνανισμός, αναφερόμαστε στην διέγερση των ιδίων γεννητικών οργάνων με στόχο την πρόκληση οργασμού και αυτοϊκανοποίησης της γενετήσιας ορμής και ηδονής χωρίς συνουσία με άλλο πρόσωπο.

Ο αυνανισμός δεν συναντάται μόνο στον άνθρωπο, αλλά και σε πολλά είδη του ζωικού βασιλείου, σε αρσενικά καθώς και σε θηλυκά ζώα. Τα ζώα αυτά αυνανίζονται και όταν έχουν και όταν δεν έχουν ερωτικό ταίρι, είναι δηλαδή ανεξάρτητο από την έλλειψη άλλης επιλογής. Ζώα όπως οι ταύροι, τα κατσίκια, τα πρόβατα, οι καμήλες, τα δελφίνια, τα λιοντάρια και οι ελέφαντες είναι γνωστόν από παλιά ότι αυνανίζονται.

Κι όσο μελετάται περισσότερο η σεξουαλική συμπεριφορά των ζώων, τόσο ο κατάλογος μεγαλώνει. Μεταξύ των τρόπων και τεχνικών που χρησιμοποιούνται για αυνανισμό είναι η χρήση του χεριού, του ποδιού ή της ουράς, συνοδευόμενα κάποτε με τον ερεθισμό της θηλής. Πολλά ζώα όπως ο χιμπατζής, κάποια άλλα είδη πιθήκων, ο κλιάρος, και ο σκίουρος χρησιμοποιούν την γλώσσα τους για να γλύψουν το όργανο τους. Πολλά πουλιά αυνανίζονται με τούφες χόρτου, φύλλα δένδρων ή λάσπη, ή τρίβοντας τα όργανα τους στο έδαφος ή σε άλλες επιφάνειες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.paidiatros.com

Keywords
Τυχαία Θέματα