«Πάγωσαν» οι εργασίες στο Ρίο!

Και μέσα στα μεγάλα κυβερνητικά προβλήματα που ταλανίζουν αυτές τις μέρες τη Βραζιλία, έρχονται να προστεθούν και άλλα, τα οποία αφορούν κατασκευαστικές εταιρείες και τις εγκαταστάσεις του Ρίο, λίγους μήνες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Δικαστήριο του Ρίο Ντε Τζανέιρο μπλόκαρε τον δανεισμό μιας σύμπραξης εταιρειών, οι οποίες έχουν αναλάβει την κατασκευή του Ολυμπιακού

συγκροτήματος Ντεοντόρο.

Παραιτήθηκε ο υπουργός αθλητισμού της Βραζιλίας

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεσμευτούν περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ, καθώς οι εισαγγελείς έχουν βρει αποδείξεις που οδηγούν σε κατηγορίες για απάτη από τη μεριά της σύμπραξης των εταιρειών.

Στο συγκεκριμένο Ολυμπιακό συγκρότημα έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν 11 αθλήματα κι έτσι η απόφαση αυτή δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων της Βραζιλίας. Συνολικά το συγκρότημα Ντεοντόρο έχει σχεδιαστεί για να διαθέτει εννέα πλήρως εξοπλισμένα γυμναστήρια. Τα επτά είναι έτοιμα προς παράδοση, όμως στα δύο δεν έχουν προχωρήσει οι εργασίες και τώρα εκ των πραγμάτων «παγώνουν», με άγνωστο το τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα