Πάει για το "μπαμ" με Ομπαμεγιάνγκ η Σίτι

Μετά τον Ιλκάι Γκιντογκάν η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μία "ανάσα" από την απόκτηση και του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο.

Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα για χάρη του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι η Μάντσεστερ Σίτι! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του γνωστού και έγκυρου Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, η διοίκηση των "πολιτών" βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την αντίστοιχη της Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Γκαμπονέζου επιθετικού.

Το

κόστος της μεταγραφής δεν έχει γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστό. Θυμίζουμε πως τον περασμένο Ιανουάριο, οι διοικούντες τη γερμανική ομάδα είχαν τονίσει πως ο 26χρονος άσος θα αποχωρήσει μόνο αν κατατεθεί προσφορά ύψους 100.000.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Σε περίπτωση που το deal ολοκληρωθεί αυτή θα είναι η δεύτερη μεταγραφή της Σίτι από την Ντόρτμουντ το εφετινό καλοκαίρι, αφού είχε προηγηθεί αυτή του Ιλκάι Γκιντογκάν. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούσαν διακαείς πόθους του Πεπ Γκουαρδιόλα ακόμα κι όταν ήταν στην Μπάγερν Μονάχου.

Keywords
Τυχαία Θέματα