Όπως πάντα πρωτοπόρο

Το πλαστικό ‘‘sport’’ μπουκάλι των 75cl της evian®, η οποία ξεχωρίζει διαχρονικά για την καινοτόμα φιλοσοφία της, διατίθεται πλέον με βελτιωμένο αθλητικό πώμα που ανοιγοκλείνει εύκολα και πρακτικά σε μια κίνηση. Περιστρεφόμενο 180ο, χρησιμοποιείται τώρα με περισσότερη ευκολία στο τρέξιμο, το γυμναστήριο ή άλλες δραστηριότητές σας.

Με αυξημένη τη ροή του νερού και βελτιωμένο ως προς την ανθεκτικότητα και την εργονομία του, το ανανεωμένο πώμα είναι αναβαθμισμένο από όλες τις απόψεις. Ακόμα, ο μοντέρνος σχεδιασμός, οι μινιμάλ λεπτομέρειες και η διαφάνειά του το καθιστούν μοναδικό ως προς

το design του.

Το νερό Evian είναι γεννημένο στην καρδιά των Γαλλικών Άλπεων από όπου και αναβλύζει, ενώ φιλτράρεται φυσικά για 15 χρόνια από τους βράχους και τους πάγους των Άλπεων. Έπειτα, φτάνει στον καταναλωτή ανέγγιχτο από τον άνθρωπο και προστατευόμενο από την ανθρώπινη ρύπανση. Ξεχωρίζει για την περιεκτικότητά του σε ανόργανα άλατα, την ισορροπία των μεταλλικών στοιχείων και βέβαια για την αγαπημένη φυσική του γεύση. Γνωστό για την αγνότητά του, ξεχωρίζει για χρόνια στις προτιμήσεις των καταναλωτών, αποτελώντας ιδανική επιλογή για εγκύους και βρέφη.

Tο evian® εισάγεται και διανέμεται στην Κύπρο από την εταιρεία ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd (+357 22 488400, www.iph.com.cy).

Keywords
Τυχαία Θέματα