Όπως είπε και ο Μιλόγεβιτς, δεν ήταν η μέρα τους!

Η Ομόνοια ήθελε πολύ απόψε τη νίκη, ήθελε να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της, ήθελε ν' ανέβει στην 3η θέση, ήθελε να νικήσει για δεύτερη σερί φορά την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, δεν το... κατάφερε όμως. Οι παίκτες του Μιλόγεβιτς μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο, είχαν τον έλεγχο του αγώνα σε αρκετά μεγάλα διαστήματα, ήταν αυτοί που δημιουργούσαν τις ευκαιρίες, αυτοί που είχαν τις περισσότερες τελικές, αυτοί που είχαν την κατοχή, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Όταν δεν

βάζεις τη μπάλα στο πλεκτό, ο αντίπαλος σε τιμωρεί. Έτσι και ο Τρισκόφσκι τους τιμώρησε σ' ένα διάστημα που ουσιαστικά ανήκε στην Ομόνοια, η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει την έκπληξη και στην πρώτη της τελική να σκοράρει.

Οι "πράσινοι" είχαν πολύ καλά διαστήματα σε όλες τις γραμμές, όμως όπως είπε και ο Μιλόγεβιτς δεν ήταν η μέρα τους. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις, πρέπει όμως να προχωρήσουν μπροστά και αυτή η ήττα να τους πεισμώσει ακόμη περισσότερο, αφού ακολουθεί άλλος ένας επόμενος αγώνας με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ για το θεσμό του κυπέλλου. Ο Μιλόγεβιτς δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές τους, όμως δεν αρκεί αυτό έξι αγωνιστικές πριν το τέλος. Όλοι οι αγώνες θα είναι «τελικοί» από εδώ και πέρα και δεν υπάρχει άλλο περιθώριο λάθους.

Keywords
Τυχαία Θέματα