Κερδισμένος ο Ερμής, χαμένος ο Εθνικός

Ακόμα μια αγωνιστική έφυγε και ο Εθνικός βρέθηκε πιο κοντά στον υποβιβασμό. Η ομάδα της Άχνας προηγήθηκε δυο φορές στο Τσίρειο του Άρη, όμως, δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις και πήρε ένα βαθμό. Ουσιαστικά ο βαθμός, απλά διατήρησε τον Εθνικό στον αναπνευστήρα και στο -7 από την προτελευταία ομάδα. Αντίθετα ο Άρης με το βαθμό ανέβηκε στην 3η θέση του δεύτερου ομίλου με μαξιλαράκι εννιά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Πάφος, η βασική αντίπαλος του Εθνικού για τον υποβιβασμό εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την

ΑΕΛ και διατήρησε τη διαφορά των εφτά βαθμών. Οι γηπεδούχοι έχαναν από την πρωτοπόρο ΑΕΛ με 1-0 από πολύ νωρίς, όμως, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και με γκολ του Γκρίγκετς στο δεύτερο ημίχρονο πήραν το βαθμό, ο οποίος ενδεχομένως να αποδειχθεί… χρυσάφι στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή.

Αφήσαμε τελευταίο τον κερδισμένο της αγωνιστικής. Ο Ερμής κέρδισε τη Δόξα με 3-1, ξέφυγε 11 βαθμούς από τον Εθνικό και ουσιαστικά εξανέμισε τις πιθανότητες για υποβιβασμό. Η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου πέτυχε την 4η νίκη σε ισάριθμους αγώνες και είναι η μοναδική που μετρά μόνο επιτυχίες στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.
Αντίθετα η Δόξα οπισθοχώρησε στην 4η θέση, αλλά με οχτώ βαθμούς διαφορά από την … κόκκινη γραμμή.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΕΛ 39
Ερμής 36
Άρης 34
Δόξα 33
Πάφος FC 32
Εθνικός 25

Την επόμενη αγωνιστική
ΑΕΛ – Ερμής
Δόξα – Άρης
Εθνικός – Πάφος FC

Keywords
Τυχαία Θέματα