Ομόνοια: Τα πιο κρίσιμα

Στην Ομόνοια αντιμετωπίζουν τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με Δόξα(εντός) και Αγία Νάπα(εκτός) στο πρωτάθλημα, ως δυο πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις που θα κρίνουν πάρα πολλά, ενόψει της συνέχειας και στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν με Απόλλων(εντός) , ΑΕΛ(εκτός ) και ΑΠΟΕΛ .

Οι'' πράσινοι'' σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να την πατήσουν πριν απο τα ντέρμπι , ώστε να διατηρήσουν δυναμική και να χτυπήσουν τα ρέστα τους για να ανεβούν ακόμη πιο ψηλά, αν το επιτρέψουν φυσικά οι περιστάσεις. Στην Ομόνοια

θέλουν να αρχίσουν την αντεπίθεση τους , ώστε να είναι σε θέση μέσα στα πλείοφ να τα δώσουν όλα για όλα, για την απόλυτη ανατροπή των δεδομένων. Πρώτιστος στόχος λογικά θα είναι η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης και φυσικά γιατί όχι αν το ευνοήσουν τα δεδομένα , να χτυπήσουν ακόμη και την κορυφή του βααθμολογικού πίνακα!. Αν και φαντάζει επι του παρόντος πάρα πολύ δύσκολο, απο τη στιγμή που υπάρχει μια διαφορά εφτά βαθμών.

Απο τη στιγμή που η Ομόνοια το έδειξε ότι έχει τα κότσια , με τις τελευταίες της εμφανίσεις , είναι δεδομένο ότι θα χτυπήσει ρέστα της μέχρι το τέλος. 'Άλλωστε ο στόχος σε κάθε αγώνα είναι η νίκη και μόνο αυτή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απώλειες και το ζητούμενο είναι η Ομόνοια, να είναι σε θέση να το εκμεταλευτεί.

Σίγουρα θα έχει αρκετό ενδιαφέρον, ποιά θα είναι η αντίδραση της Ομόνοιας στην συνέχεια. Αν είναι Ομόνοια , τότε η συνέχεια θα είναι συναρπαστική...Φτάνει να μην τα χαλάσει, στα φαινομενικά παιχνίδια που θεωρούνται στα μέτρα της...

Keywords
Τυχαία Θέματα