Ομόνοια: Πλήρης κινητικότητα για επάνοδο

Σε πλήρη κινητικότητα βρίσκονται τεχνική ηγεσία και διοίκηση της Ομόνοιας, ώστε να επουλωθούν μια και καλή οι πληγές που άφησε στην ομάδα ο αποκλεισμός από την Μπρόντμπι και να εξευρεθούν οι τρόποι για ταχεία ανάκαμψη. Ούτως ή άλλως ο χρόνος τρέχει και μόλις ένα δεκαήμερο μας χωρίζει από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος και γίνεται πολύ καλά αντιληπτό ότι η Ομόνοια θα πρέπει να παρουσιαστεί φρέσκια και αναγεννημένη στην έναρξη του μαραθωνίου, για να πάρει τη νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και να στείλει σήμα

επανόδου στη σωστή πορεία.

Πάει για έναν και βλέπει
Μέσα από τις προπονήσεις και τα επόμενα δύο φιλικά προετοιμασίας, με Ερμή και Δόξα, ο Κώστας Καϊάφας θα επιχειρήσει να μοντάρει στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το σύνολο, ενώ παράλληλα θα ψάξει να βρει κάτι καλό και οικονομικά εφικτό, που θα μπορεί να ενισχύσει την ομάδα. Σημειώνεται ότι για την ώρα υπάρχει μόνο μια θέση κενή ξένου/κοινοτικού και συνεπώς, αν παρθεί απόφαση για διπλή ενίσχυση, θα πρέπει κάποιος ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο δυναμικό να αποχωρήσει. Φαντάζει, ως εκ τούτου, πιο λογικό να επιχειρηθεί άμεση ενίσχυση με έναν ποδοσφαιριστή και ακολούθως, διοίκηση και τεχνική ηγεσία, θα εκτιμήσουν ξανά την κατάσταση και κατά πόσο χρειάζεται επιπλέον ενίσχυση και ποιος θα πρέπει να αποχωρήσει.

Νέο φιλικό με Ερμή
Πάντως, σήμερα, η τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας θα έχει άλλη μια ευκαιρία για να αξιολογήσει σε καλύτερο βαθμό τις δυνατότητες κάποιων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν ελάχιστα μέχρι στιγμής, αφού υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό με τον Ερμή. Αξίζει να αναφερθεί ότι, στη χθεσινή ανακοίνωση της Ομόνοιας, τονίζεται πως ο Εζέ υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Παράλληλα, ο Κώστας Καϊάφας θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν, για να κρίνει αν μπορούν να στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας σε μια μεγάλη και απαιτητική χρονιά, που προμηνύεται να είναι η νέα αγωνιστική περίοδος. Επιπλέον, θα δοκιμάσει κάποια πράγματα που χρίζουν βελτίωσης και φάνηκαν, κυρίως, στη ρεβάνς με την Μπρόντμπι. Το αποψινό φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή θα διεξαχθεί στο στάδιο «Αμμόχωστος» και θα ξεκινήσει στις 19:00. Εισιτήρια θα διατίθενται στα ταμεία του σταδίου (κανονικά: 10 ευρώ, μαθητικά: 5 ευρώ και παιδιά κάτω των 12 χρονών δωρεάν).

Keywords
Τυχαία Θέματα