Ομόνοια: Ο ατομικός... έλεγχος των 14

Οι 14 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Κάποιοι τα κατάφεραν, κάποιοι άλλοι όχι. Ο Παναγή στο πρώτο του εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι τα πήγα πολύ καλά, δηλώνοντας παρών όσες φορές (όχι πολλές) χρειάστηκε. Ο Λομπιανίτζε έκανε κάποια λάθη, αλλά η γενική του εικόνα ήταν θετική. Περίπου τα ίδια ισχύουν και για τον Γκουλόν. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Ρενάτο Μαργκάσα, κερδίζοντας τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες με τους αντιπάλους του.

Ο Οικονομίδης

έκανε για ακόμη μια φορά εξαιρετική δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ ο Ασίς, όπως γενικότερα οι παίκτες της επιθετικής γραμμής, ήθελαν, προσπάθησαν αλλά δεν τους βγήκαν οι φάσεις. Ο Πορτογάλος πάντως έδωσε πάρα πολλές δυνάμεις και βοήθησε τα μέγιστα στο ανασταλτικό κομμάτι.

Υστέρησε στα φτερά
Τα φτερά της επίθεσης ήταν κυρίως αυτά που δεν έκαναν τόσο καλό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μη δημιουργηθούν τόσες πολλές ευκαιρίες για γκολ. Πολλές δυνάμεις έδωσε ο Σιέρινταν, κέρδισε πολλές - εναέριες - μονομαχίες, αλλά δεν είχε τα ανάλογα στηρίγματα. Μάριος Δημητρίου και Μπεμπέ μπήκαν στο τέλος και δεν μπορούν να κριθούν, ενώ ούτε ο Κιρμ έδωσε τις απαιτούμενες βοήθειες στα φτερά. Για το τέλος αφήσαμε τους Ρουνιέ και Ράμος. Έκαναν από ένα το πολύ δύο λάθη σε 97 λεπτά. Στο υπόλοιπο του αγώνα ήταν απλά συγκλονιστικοί. Ο Κροάτης δεν έχασε καμιά μονομαχία, καθάρισε σχεδόν όλες τις μπάλες που έφταναν στην περιοχή και ήταν, χωρίς αμφιβολία, ο κορυφαίος του γηπέδου.

Από κοντά σε απόδοση και ο εκπληκτικός Κριστοβάο Ράμος. Αγωνιζόμενος και αυτή την εβδομάδα σαν δεξιός μπακ, εκμηδένισε οποιονδήποτε αντίπαλο βρέθηκε απέναντί του, αναγκάζοντας τον προπονητή της Γιαγκελόνια ν' αλλάζει συνεχώς πλευρές τους ακραίους επιθετικούς του, είτε πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα