Ερμής: Ξεκίνησε νικηφόρα (δηλώσεις Δερμιντζάκη)

Νικηφόρα ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας ο Ερμής. Οι φτεροπόδαροι κέρδισαν με 4-1 την ΑΕΖ, με τους Δημητρίου Αναστάση, Οσενί, Αχιλλέα Βασιλείου και Σάββα Σάββα να σκοράρουν. Ο Δημήτρης Ιωάννου το γκολ της ΑΕΖ.

Ακολουθεί αυτούσιο το δελτίο Τύπου από την ιστοσελίδα του Ερμή.

“Φιλικά”έκλεισε με 4-1 το πρώτο φιλικό της ομάδας μας, στο Ζακάκι κόντρα στην ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ, με τους Δημητρίου Αναστάση, Οσενί, Αχιλλέα Βασιλείου και Σάββα Σάββα να σκοράρουν.( Δημήτρης Ιωάννου για την αντίπαλη ομάδα).

Εντεκάδα:

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΜΑΡΤΙΝΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, OSENI WAHEED, ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, MUSTAPHA OUAYNOR, LATTORE CHRISTIAN, ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, DA SILVA CHARLES, OUATTARA ISSOUF

Χρόνο συμμετοχής πήραν: ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΑΘΩΣ, MOREIRA JOSE, PORTILLA DIEGO, DE PINA MARTIN DOS SANTOS, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΤΣΙΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ,NDONG ULYSSE, PORTILOA CHRISTIAN, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑ, BRIGIDO RUBEN, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ: ”Οι στόχοι που είχαμε, για αυτό το παιχνίδι, ήταν: πρώτον η ισομερής συμμετοχή όλων των παικτών, δεύτερον, η βελτιωση της φυσικής κατάστασης τους μέσα από πραγματικές συνθήκες παιχνιδιού και τρίτον, η εφαρμογή της τακτικής συμπεριφοράς την οποία εχουμε δουλέψει ως τώρα. Βάση λοιπον αυτών, αποκομίσαμε πολλά θετικά και αρνητικά τα οποία θέλουμε ετσι ώστε να κάτσουμε να τα δολυμε και να τα βελτιώσουμε. Τελειώνει το πρώτο στάδιο προετοιμασιας την Κυριακή ανεβαίνουμε Κοράκου για το βασικο στάδιο προετοιμασίας. Εκεί θα γίνει το μοντάρισμα της ομάδας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, πιστεύω μέρα με τη μέρα τα παιδιά θα γίνονται καλύτερα. Απομένει να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και να γυρίσουν και οι δυο παικτες της ομάδας που λειπουν και αγωνίζονται με τα χρώματα της χωρας τους και να ετοιμαστουμε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα