ΑΠΟΕΛ: Συγκεντρωμένοι στον... τελικό

Η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ έγινε γνωστή το μεσημέρι της Παρασκευής και λίγο αργότερα … άνοιξε συζήτηση και ξεκίνησε η σκιαγράφηση για τον πιθανό αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ, την Μίντιλαντ. Η πρωταθλήτρια Δανίας κέρδισε … κάποια Λίνκολν από το Γιβραλτάρ με 1-0 και εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα προκριθεί με δεύτερη νίκη.

Η κλήρωση ξύπνησε δικαιολογημένα μνήμες του πρόσφατου παρελθόντος. Κοπεγχάγη, Άαλμποργκ και τώρα Μίντιλαντ σκέφτηκαν πολλοί. Κάποιοι

άρχισαν να προγραμματίζουν ή να οραματίζονται το ταξίδι στην πανέμορφη Δανία. Μάλιστα ορισμένοι, διερωτήθηκαν εάν υπάρχει περίπτωση να γίνει η έκπληξη και να αντιμετωπίσουν τους … ψαράδες στον επόμενο γύρο.

Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που προσεγγίζουν με ρεαλισμό τα δεδομένα. Καταρχάς, ο ΑΠΟΕΛ δεν προκρίθηκε πουθενά και κατά δεύτερο λόγο η Μίντιλαντ έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες από τους «γαλαζοκίτρινους» να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο.

Συνεπώς, όσοι ακόμα να αντιληφθούν τι συμβαίνει θα πρέπει να το κάνουν ή τουλάχιστον να προσπαθήσουν. Με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (0-0), οι αντικειμενικές δυσκολίες για πρόκριση στην επόμενη φάση αυξήθηκαν και η ομάδα του Πασιένσια οφείλει να πάει απόλυτα προετοιμασμένη στα Σκόπια. Οι ποδοσφαιριστές θα αντιμετωπίσουν σαφώς πιο απαιτητική Βαρντάρ αλλά και το εχθρικό κλίμα της εξέδρας.

Ως εκ τούτου άπαντες στον ΑΠΟΕΛ πρέπει να επικεντρωθούν στον αγώνα της χρονιάς την ερχόμενη Τρίτη στα Σκόπια και να μην προτρέχουν των γεγονότων. Γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να μείνουν εκτεθειμένοι.

Πρώτα με το καλό, οι «γαλαζοκίτρινοι» να προκριθούν στον 3ο προκριματικό και θα υπάρχουν ημέρες για την Μίντιλαντ ή τους … ψαράδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα