Ομόνοια: Να επανορθώσει…

Η Ομόνοια είχε ξεκινήσει τον Α’ γύρο του πρωταθλήματος με νίκη επί της Σαλαμίνας, αλλά στη συνέχεια «σκόνταψε» και έπεσε κάτω, χάνοντας από τον Εθνικό. Αύριο έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επανορθώσει. Με τον αέρα της νίκης που πέτυχε την περασμένη Κυριακή επί της Σαλαμίνας, στην πρεμιέρα του β’ γύρου, θα φιλοξενήσει αύριο στο ΓΣΠ τον Εθνικό, με το στόχο της νίκης να είναι αδιαπραγμάτευτος.

Αν τα καταφέρει, θα είναι μόλις η δεύτερη φόρα στο φετινό πρωτάθλημα που θα κολλήσει νίκη, κάτι που θα την βοηθήσει

στο ψυχολογικό κομμάτι. Η Ομόνοια έχει μεγάλη ανάγκη από συνεχόμενες νίκες και αύριο κόντρα στον Εθνικό έχει όλα τα φόντα να κάνει το 2χ2 και να πάει για το 3χ3 αμέσως μετά με την Δόξα.

Βεβαίως, ούτε λόγος για υποτίμηση του αυριανού παιχνιδιού. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς «κρατάει στην πρίζα» τους ποδοσφαιριστές του και τους καθιστά σαφές ότι ο Εθνικός είναι επικίνδυνος αντίπαλος που θα έρθει να παίξει κλειστά και χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Μπορεί να μην αποτελεί φόβητρο, αλλά στην Ομόνοια θα πρέπει να φέρουν στη μνήμη τους, το πολύ καλό παιχνίδι που έκανε ο Εθνικός στην τελευταία του επίσκεψη στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, έστω και αν έχασε.

Επιπλέον, η Ομόνοια στο αυριανό παιχνίδι θα έχει σημαντικές απουσίες. Οι Μπαντιμπανγκά, Ρομαρίκ, Λομπτζιανίτσε και Χριστοφή δεν υπολογίζονται και συνεπώς οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας των «πράσινων» είναι περιορισμένες. Στην άμυνα επανέρχεται ο Γκουλόν και στην επίθεση ο Σέρινταν έχει προβάδισμα έναντι του Ρουσιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα