Αυτό είναι το «Τέρας» και ζει στη Δανία – Προκαλεί τρόμο με τα τατουάζ και τα 130 κιλά μύες

ΚΟΣΜΟΣ

Ο μυώδης τρομακτικός άνδρας που είναι γεμάτος τατουάζ, έχει περιφέρεια στήθους 145 εκατοστά και καθημερινά καταναλώνει 5.500 θερμίδες

Ο Jens Dalsgaard είναι 31 ετών. Μέχρι την εφηβεία του ήταν ένας φυσιολογικός νεαρός, μάλλον λεπτός και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα σε λίγα χρόνια θα μεταμορφωθεί σε έναν αληθινό Χουλκ.

Όταν πέθανε η μητέρα του, ο Jens, άλλαξε. Έγινε μοναχικός και επιθετικός. Ξεκίνησε να γυμνάζεται εντατικά σε γυμναστήρια και άρχισε να «φουσκώνει».

Κάποια

στιγμή έμπλεξε σε μια συμμορία και ύστερα από λίγο καιρό η αστυνομία τον συνέλαβε για ξυλοδαρμό και προστασία. Έμεινε στη φυλακή για 4 χρόνια.

Εκεί σχεδόν αποκτηνώθηκε αλλά όταν βγήκε, αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του. Βέβαια τα 40 τατουάζ τεραστίων διαστάσεων που απέκτησε θα τον σημαδεύουν για μια ζωή.

Ολόκληρο το κορμί του είναι γεμάτο τατουάζ κάθε μεγέθους. Και αυτά σε συνδυασμό με το παρουσιαστικό του, προκαλεί τρόμο.

Ο Jens άνοιξε δικό του γυμναστήριο αλλά τη μεγάλη ώθηση και δημοσιότητα του την έδωσε το ίντερνετ. Απέκτησε φανατικούς οπαδούς σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μια από αυτούς τον ερωτεύτηκε και πλέον είναι ζευγάρι και μάλιστα ερωτευμένο.

Το ζευγάρι απολαμβάνει μια υγιεινή ζωή, γυμνάζεται και τρέφεται υγιεινά. Ο Jens δεν μπλέκει πλέον σε καυγάδες (αλήθεια ποιος θα τα έβαζε μαζί του;) και μάλιστα εκμεταλλεύεται το διαδίκτυο και παραδίδει μαθήματα γυμναστικής και μέσω ιντερνετ

Δανίατέραςκτήνοςμπόντι μπίλντιγκσυμμορίεςΜύεςγυμναστικήθερμίδεςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα