Ομόνοια: Έτοιμος για όλα ο Νταμπίζας

Όσο πλησιάζουμε προς τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, τόσο μεγαλώνει η αγωνία στις τάξεις των φίλων της Ομόνοιας για την τελική ενίσχυση που θα γίνει. Το βέβαιο είναι ότι ο Νίκος Νταμπίζας έχει καταθέσει προτάσεις σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και αναμένει απαντήσεις, αξιολογώντας παράλληλα και άλλες περιπτώσεις, καθώς το μεγάλο «παζάρι» θα γίνει τα τελευταία 24ωρα του Αυγούστου. Άλλωστε, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να κλείσεις, δύο ή τρεις παίχτες μέσα σε λίγες μέρες. Ωστόσο, ο ίδιος ο Νταμπίζας δε νιώθει πίεση. Δουλεύει μεθοδικά έχοντας

την αμέριστη στήριξη της διοίκησης.



Τι όμως θέλει ο Νταμπίζας και τι πραγματικά έχει ανάγκη η Ομόνοια και ενώ υπάρχει ο περιορισμός της μιας μόνο κενής θέσης ξένου (άνω των 21 χρόνων); Λογικά ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» θα επιδιώξει να ποντάρει και να επενδύσει πάνω σε ένα έμπειρο και ποιοτικό κεντρικό αμυντικό, που θα έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και ως ανασταλτικός χαφ. Έναν παίχτη ηγέτη για τη μεσοαμυντική γραμμή, που θα μπορεί να βγάλει την ομάδα από τα δύσκολα. Το να βρεις έναν τέτοιου τύπου παίχτη έχει ψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά ο Νταμπίζας έχει υπόψη του και εναλλακτικό σενάριο, να αποκτήσει δηλαδή ένα στόπερ και ένα αμυντικό χαφ.

Επιπλέον, γίνονται προσπάθειες και για ακραίο επιθετικό. Και εδώ η υπόθεση έχει προχωρήσει και ο Νταμπίζας αναμένει απαντήσεις.

Αν και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, για την ώρα είναι πολύ δύσκολο να προκύψει άλλη αποχώρηση ποδοσφαιριστή από το ρόστερ και συνεπώς, μόνο μια από τις επιλογές του Νταμπίζα θα είναι από το «πάνω ράφι» (τουλάχιστον ηλικιακά και μάλλον και σε λεφτά).

Keywords
Τυχαία Θέματα