Ολυμπιακός: «Ψώνια» από Ρωσία


Το όνομα του Λουίς Νέτο της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης επιστρέφει στην μεταγραφική… λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Ο Πορτογάλος στόπερ αποτέλεσε, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου τον πρώτο στόχο των «ερυθρόλευκων», μετά την αποχώρηση του Ερίκ Αμπιντάλ, ωστόσο, οι επαφές της ελληνικής ομάδας με την Ζενίτ δεν κατέληξαν σε… γάμο, μια και οι Ρώσοι δεν κατάφεραν να βρουν τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον έμπειρο άσο, με αποτέλεσμα να ανάψουν… κόκκινο

στην μετακίνησή του στον Πειραιά. Ωστόσο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Λουίς Νέτο επέστρεψε στην… καθημερινότητα του Ολυμπιακού, μια και αποτελεί τον εκλεκτό του Βίτορ Περέιρα για το κέντρο της άμυνας των Πρωταθλητών Ελλάδας. Ο τεχνικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» γνωρίζει πολύ καλά τον συμπατριώτη του αμυντικό και έχει κάνει την εισήγησή του για την απόκτησή του.

Βέβαια, η περίπτωσή του, μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μια και για την μεταγραφή του κινούνται ομάδες από το εξωτερικό και κυρίως από την Ιταλία. Όμως, οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας, εμφανίζονται διατεθειμένοι να… παλέψουν για την απόκτησή του και ενδεχομένως να «χτυπήσουν» την… πόρτα της Ζενίτ, συζητώντας αρχικά για κανονική μεταγραφή, αλλά και το ενδεχόμενο δανεισμού του. Όμως, ο Πορτογάλος δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του «συγκροτήματος» της Αγίας Πετρούπολης, που… απασχολεί τους Πειραιώτες, μια και προτάθηκε ο Ντάνι. Ο 31χρονος επιτελικός μέσος, δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Ζενίτ και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Ρωσία, μεταξύ των ομάδων που εξετάζουν την περίπτωσή του είναι και ο σύλλογος του Λιμανιού.

Τέλος, ο… τρίτος Πορτογάλος της λίστας, είναι ο Μπρούνο Άλβες, ο οποίος αγωνίζεται στην Φενέρμπαχτσε, ενώ προέρχεται κι αυτός από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Το συμβόλαιο του δυναμικού αμυντικού ολοκληρώνεται τον επόμενο χρόνο με την ομάδα της Πόλης, αλλά δύσκολα θα συνεχίσει στην Φενέρ, καθώς οι Τούρκοι ενδιαφέρονται για… ανανέωση στο ρόστερ, αλλά και ο 33χρονος άσος για νέα… πρόκληση.

Keywords
Τυχαία Θέματα