Όλγα Φαρμάκη: Τι αποκαλύπτει για τον σύντροφό της!

Με αφορμή το νέο τους επαγγελματικό βήμα που είναι η σειρά γυαλιών ηλίου που φέρουν την υπογραφή τους, η Όλγα Φαρμάκη και η Γωγώ Φαρμάκη μίλησαν στο People για όλα.

Η Όλγα μάλιστα δεν έκρυψε πως θα στενοχωρηθεί που η αδελφή της από Οκτώβριο θα μετακομίζει μόνιμα στην Αμερική για να είναι μαζί με τον σύζυγό της ενώ μίλησε και για τη σχέση που έχει με τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, Γιώργο Γιγουρτάκη.

- Όλγα σκοπεύεις να πας για καιρό στις ΗΠΑ μαζί με τη Γωγώ;

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω ακόμη αν θα πάω. Ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν στη χώρα μας. Όμως θέλω το καλύτερο για την αδελφή μου και πιστεύω πως όλοι πρέπει να ακολουθούμε τα «θέλω» μας. Αν είχα παιδιά, αυτό θα τα συμβούλευα, να κάνουν αυτό που λέει η καρδιά τους κι εγώ θα ήμουν δίπλα τους, για να στηρίζω τις αποφάσεις τους. Σίγουρα θα στενοχωρηθώ πολύ όταν θα φύγει, γιατί είναι το παρεάκι μου, αλλά θα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Το έχω πάρει απόφαση πως πλέον εκεί είναι η ζωή της!

- Όλγα, μετά από τρία χρόνια σχέσης με τον Γιώργο Γιγουρτάκη, σκέφτεστε το επόμενο βήμα;

Μετά από τρία χρόνια, είναι λογικό να σκέφτεσαι το επόμενο βήμα. Η σχέση μου με τον Jojo –έτσι τον αποκαλούν οι φίλοι του– έχει δοκιμαστεί, γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον και πραγματικά έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση. Όμως, δεν είμαι ο άνθρωπος που πιέζω τις καταστάσεις. Αν είναι να συμβεί, θα συμβεί. Χαίρομαι που είμαστε πολύ καλά ως ζευγάρι, είναι κάτι που κερδίζεται μέρα με τη μέρα.

Πηγή: govastileto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα