ΑΕΚ: Έχασε βαθμούς, παίκτες και ίσως κορυφή

Νέα ήττα υπέστη η ΑΕΚ και η πρώτη σε εκτός έδρας αγώνα ενδεχομένως να έχει και βαθμολογικές … παρενέργειες. Η ομάδα της Λάρνακας έχασε στο ΓΣΠ από την Ομόνοια με 3-1 και πλέον ο κίνδυνος για οπισθοχώρηση στη δεύτερη θέση είναι ορατός, εκτός και αν ο ΑΠΟΕΛ δεν κερδίσει στο αυριανό παιγνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι. Παράλληλα, έχασε και σίγουρα δυο βασικούς, τους Τέτε

και Καταλά ενόψει του επόμενου ντέρμπι με την Ανόρθωση, ενώ πιθανόν να απουσιάσει και ο Τομάς που αποχώρησε τραυματίας.

Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ υστέρησε σε μεγάλο βαθμό και δε θύμιζε σε καμία περίπτωση την ομάδα που συνηθίσαμε, με πιο τρανταχτό και πρόσφατο παράδειγμα την εξαιρετική εμφάνιση της προηγούμενης Τετάρτης.

Η ομάδα της Λάρνακας για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο ήταν χειρότερη του αντιπάλου της, ενώ μόνο στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου παρουσίασε τα θετικά της στοιχεία. Στο συγκεκριμένο χρονικά σημείο, άσκησε πίεση, είχε όμορφες εναλλαγές με την μπάλα και χωρίς και σκόραρε.

Παρ’ όλα αυτά, εκεί που όλοι ανέμεναν να άρχιζε το δεύτερο ημίχρονο όπως άφησε το πρώτο, ήρθε η κόκκινη του Καταλά και ο τραυματισμός του Τομάς για να αποσυντονίσουν πλήρως την ΑΕΚ. Η συνέχεια γνωστή. Ο Τόνιο μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του ακόμα δυο φορές και η ομάδα του επέστρεψε στη Λάρνακα με άδεια χέρια.

Η νέα ήττα ή καλύτερα η τρίτη γκέλα στα τελευταία τέσσερα παιγνίδια, εξανέμισαν τη διαφορά των εφτά βαθμών και ο κίνδυνος η ΑΕΚ να βρεθεί μετά από αρκετό καιρό στη δεύτερη θέση είναι ορατός.

Keywords
Τυχαία Θέματα