Οι… Κομμουνιζόμενοι, Δεξιοί, ΗΠΑ & Αττίλας

Ο Τ Α Ν ΑΚΟΥΣ τον εκπρόσωπο τού Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπως ονομάζεται το υπουργείο Εξωτερικών τών Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, να εκφωνεί ότι «οι ΗΠΑ συνεχίζουν να υποστηρίζουν τη διαδικασία διευθέτησης του Κυπριακού που διεξάγεται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, για την επανένωση του νησιού σε μια Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία», σκέφτεσαι αμέσως τους ενταύθα… κομμουνιζόμενους (εκ του… νομιζόμενους) ηγέτες του ΑΚΕΛ, ένθερμους, διαχρονικά, μανιώδεις υποστηρικτές της «λύσης» ΔΔΟ, που προκρίνει ανέκαθεν υπέρ της Τουρκίας ο περιβόητος Αμερικανο-Νατοϊκός Ιμπεριαλισμός.

Κ Α Ι ΤΑ είπε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, για να εξηγήσει τη «συνήθη πρακτική» της διαπιστευμένης στην Κυπριακή Δημοκρατία πρεσβείας των ΗΠΑ: Να οργανώνει δεξιώσεις στις κατεχόμενες από τον τουρκικό Αττίλα - Εισβολέα - Κατακτητή περιοχές τής Κύπρου, με προσκεκλημένους ΚΑΙ τους Τούρκους στρατηγούς, διοικητές τού εξοπλισμένου με βαρύ οπλισμό made in USA κατοχικού στρατού, άλλοτε με πολιτική περιβολή κι εφέτος, 1η φορά, με τις στρατιωτικές τους στολές, σε χειραψίες με τη νυν πρέσβειρα κ. Καθλίν Ανν Ντόχερτι. Ακραιφνώς Επαναπροσεγγιστές οι πρέσβεις της ηγέτιδας δύναμης του Αμερικανο-Νατοϊκού Ιμπεριαλισμού, δηλώνουν ότι «οι ΗΠΑ μιλούν με όλους, με στόχο τη συμφωνία» για ΔΔΟ λύση του Κυπριακού.

Γ Ι Α ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ οι κομμουνιζόμενοι ηγέτες του ΑΚΕΛ ορκίζονταν μπροστά στις λαϊκές «μάζες» ότι: (α) «Ένας είναι ο εχθρός, ο Ιμπεριαλισμός» και (β) ότι η ΔΔΟ του ΑΚΕΛ ήταν διαφορετική από τη ΔΔΟ τών Τούρκων και του Αμερικανο-Νατοϊκού Ιμπεριαλισμού. Όλ’ αυτά αποδείχθηκαν όχι απλώς παραμύθια, αλλά μια διαρκής διαχρονικά ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του «δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ κι ηγαπημένε, πάντοτ’ ευκολοπίστευτε και πάντα προδομένε»:

Τ Ο ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ των Τούρκων Κατακτητών και των Αμερικανο-Νατοϊκών Ιμπεριαλιστών, το από το 1974 τουρκικό κατοχικό καθεστώς κι από το 1983 ψευδοκράτος τού Ντενκτάς, τρόπαιο των Τούρκων στρατηγών, έγινε αποδεκτό 23.5.2008 από τον υπ’ αριθμόν ένα ηγέτη του ΑΚΕΛ ΠτΔ (τότε) κ. Δ. Χριστόφια ως «Ίσου Καθεστώτος Συνέταιρος» εφ’ ολοκλήρου της Κύπρου. Τη σκυτάλη των κομμουνιζομένων παρέλαβε επάξια ο εξίσου Διζωνικός ηγέτης της Δεξιάς κ. Ν. Αναστασιάδης που την πήγε, 11.2.21014 και, ίσαμε σήμερα, διαπραγματεύεται τους όρους παράδοσης της κρατικής υπόστασης της ΚΔ στην Ισότιμη Επί Παντός Τουρκική Συγκυριαρχία, με Συνέταιρο το ψευδοκράτος του Αττίλα. Άρα: Η πρέσβειρα των ΗΠΑ υλοποιεί την πολιτική τους: Τη Διζωνική τους. Ατόφια κι Επαναπροσεγγιστική!

ΕΡΩΤΗΣΗ
Παρασύροντας δολίως τη δημοσιότητα και την Κοινή Γνώμη, με τις πολλοπαηθκιές τους οι κ.κ. Αβέρ-off και Άντρος στην αλλαγή τού εκλογικού νόμου, θέλουν άραγε ν’ αποκρύψουν τι εκκολάπτεται στις διζωνικές τους επιλογές με τους Ακιντζί και Ερντογάν, για «λύση» Ισότιμης Τουρκικής Συγκυριαρχίας, χειρότερης κι απ’ την απεχθέστατη διχοτόμηση;
Λάζ. Α. Μαύρος

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Sigma Live