Οι δηλώσεις των προπονητών στο Δασάκι (βιντεο)

Ικανοποίηση εξέφρασε για τη νίκη και την καλή εμφάνιση της ομάδας ο Μπόρτζιε Τζιούρεφ, ενώ από την άλλη ο Γιώργος Κοσμά δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η Αγία Νάπα αξίζει να παίρνει βαθμούς και ότι θα το κάνει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Γ. Κοσμάς: "Ήταν παιχνίδι δυνατό παρά τεχνικό. Δώσαμε χώρο στον Εθνικό, καταφέραμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο και προσπαθήσαμε στην αντεπίθεση για να βάλουμε γκολ. Το παιχνίδι πήγε καλά μέχρι ενός σημείου. Σε μια στατική

φάση αδρανήσαμε και αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε. Έγιναν φάσεις εκατέρωθεν και στα τελευταία στάδια ο Εθνικός ευτύχησε να σημειώσει δεύτερο γκολ. Ο δρόμος είναι μακρύς, μας στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν πήραμε βαθμούς όμως αυτό το γεγονός μας πεισμώνει. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά".

Μ.Τζιουρεφ: "Έγινε ένα καλό ματς και για τις δύο ομάδες. Με χαροποιεί ιδιαίτερα ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχασαν τη συγκέντρωση τους παρά τις χαμένες ευκαιρίες και καταφέραμε να σημειώσουμε δύο γκολ. Όσοι αγωνίστηκαν δεν σταμάτησαν λεπτό και δείξαμε ότι είμαστε ομάδα που δείχνουμε ότι ξέρουμε τι θέλουμε. Η Αγία Νάπα αξίζει να παίρνει βαθμούς και θα το κάνε στη συνέχεια σίγουρα."

Keywords
Τυχαία Θέματα