Με εκτελεστή τον Φλέτσερ και σωτήρα τον Σκόβρον(Φώτο-VIDEO)

Η ΑΕΛ επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα της στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν με 1-0 του Ερμή και έφτασαν στην δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα επιτεύχθηκε στο 44 από τον Φλέτσερ.

Η ΑΕΛ έφτασε δίκαια στην νίκη διότι κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα, απέναντι στον Ερμή που είχε τρείς κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει όμως βρήκε εμπόδιο τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ

Σκοβρόν που έκανε εντυπωσιακό ντεπούτο. Πέραν από τον Φλέτσερ που σκόραρε και ο Σκοβρόν έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νίκη της ΑΕΛ. Ο Ερμής θα μπορούσε να είχε το βαθμολογικό κέρδος όμως για τους λόγους που αναφέραμε δέχθηκε την δεύτερη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι
Στο Ά μέρος υπήρχε καλός ρυθμός και από τις δύο ομάδες , όμως οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά από τις δυο εστίες. Όλα τα λεφτά ήταν στα τελευταία λεπτά και συγκεκριμένα στο 37 ο Βασιλόγιαννής βγήκε μόνος μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ όμως ο Σκόβρον έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Η ΑΕΛ απάντησε άμεσα στην ευκαιρία του Ερμή στο 40, όταν ο Σιέλης μπροστά από τη γραμμή του τέρματος έκανε το σουτ , όμως ο Παναγόπουλος έδιωξε στη γραμμή του τέρματος. Στην εκπνοή του ημιχρόνου στο 44 η ΑΕΛ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα όταν μετά από μπαλιά του Κουνταντέρ , ο Φλέτσερ με σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το 1-0.
Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα. Η ΑΕΛ προσπάθησε να διατηρήσει το υπερ. της αποτέλεσμα. Το κράτησε μέχρι το τέλος διότι είχε άγιο τον Σκόβρον ο οποίος σε δυο περιπτώσεις έκανε σωτήριες αποκρούσεις και διατήρησε το μηδέν παθητικό. Συγκεκριμένα στο 68 ΄΄έκανε την έξοδο και έδιωξε μπροστά από τον Κεϊτα που έβγαινε μόνος στην περιοχή και στο 73 απόκρουσε το δυνατό σουτ και πάλι του Κεϊτα.


ΑΕΛ: Σκόβρον, Ρομπέρ (28'Σιέλης), Φέλτσερ, Κουταντέρ, Σέμα (66'Μέσκα), Νιανγκ, Αϊρόσα, Σαμπού, Αντράντε, Σοάρες, Σαρδινέρο.

ΕΡΜΗΣ: Παναγόπουλος, Μουλαζίμης (46' Γενγκά), Γιαγκουδάκης, Ντε Πίνα, Γκονζάλες, Κουαϊνόρ (62'Μαγέλε), Μπαλογκούν (46' Μισιτζάν), Λατόρε, Κεϊτά, Γουίκς, Βασιλόγιαννης.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νιάγκ - Γκονζάλες.

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ-Ερμής στο Τσίρειο στάδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα