Δίκαιη επικράτηση στο Δασάκι (βιντεο)

Δίκαια επικράτησε ο Εθνικός της Αγίας Νάπας στο Δασάκι με 2-0 αφού ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Ο γηπεδούχος Εθνικός μπήκε πιο δυνατά στο Α’ ημίχρονο, χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση προς την εστία του Κίττου. Η ομάδα του Μπόρτζιε Τζιούρεφ, μπήκε πιο ορεξάτη και επέβαλε το ρυθμό της προσπαθώντας να πάρει από νωρίς κεφάλι στο σκορ.

Από την πλευρά της η Αγία Νάπα δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα και είχε το μεγαλύτερο διάστημα παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, αφού ο Εθνικός κατάφερε σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου να κρατήσει την πρωτοβουλία

των κινήσεων και να έχει κατοχή 62% έναντι 38% των φιλοξενούμενων. Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο Α’ μέρος ήταν στο 28’ όταν ο Ηλία με κεφαλιά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός διατήρησε την κατοχή και την υπεροχή. Στο 67' εκτελέστηκε κόρνερ για λογαριασμό του Εθνικού και ο Μάριος Ηλία στην εξέλιξη της φάσης πλάσαρε μέσα στη μικρή περιοχή για να κάνει το 1-0. Οι Αχνιώτες ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 90’+2 όταν ο Κότο Παγιές εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Χατζηβασίλης.

Η Αγία Νάπα στο 1-0 έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Στογιάνοβιτς στο 77’ για να ισοφαρίσει.

Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Έβερτον, Αράμπα, Πουτζιουρής, Κοζοκνεάν (59'Παγές), Χατζηβασίλης, Πράκερ (88'Γιάκομπ), Ατάντα, Ηλία (81'Ομπρεγκόν), Κυριάκου, Μιράντα.

Αγία Νάπα: Κίττος, Φίλγκεϊτ, Λαμπρόπουλος, Στογιάνοφ, Λόβρεσιτς (85'Λοϊζίδης), Μπάμπα, (80'Άντολεκ), Φεμί, Μαρκόφσκι, Φούσκο, Ντε Μέλο (73'Μάατσεν), Μέρτακκας.

Κίτρινες: Μιράντα - Μαρκόφσκι, Λαμπρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα