Οι δηλώσεις Κορμπεράν - Λουκά

Διαβάστε τι δήλωσαν Κορμπεράν και Λιάσος Λουκά, στον αγώνα Ερμή - Καρμιώτισσας.

Κορμπεράν: «Είμαστε ευχαριστημένοι για τους βαθμούς. Για μια ομάδα όπως ο Ερμής, όταν χάνουμε ένα παιχνίδι πρέπει να ερχόμαστε την επόμενη εβδομάδα να κερδίσουμε, είμαστε ανταγωνιστική ομάδα. Σήμερα έπρεπε να δώσουμε το 100%, επειδή η Καρμιώτισσα έχει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μια περίπλοκη κατάσταση, γιατί έπαιζαν με δύο δυναντούς επιθετικούς και δύο εξτρεμ να πιέζουν ψηλά. Μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας υποφέραμε. Όπως είπα ξανά, οι παίκτες μου έχουν κάτι ξεχωριστό, έχουν χαρακτήρα

και πάθος και όταν το βγάζουν αυτό, κερδίζουν. Καλή συνέχεια στην Καρμιώτισσα, αν συνεχίσει με αυτή την απόδοση, δεν θα έχει πρόβλημα».

Λιάσος Λουκά: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι, συγχαρητήρια στην ομάδα του Ερμή. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει ήταν η Καρμιώτισσα. Δυστυχώς δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Ο Ερμής, με τις λίγες ευκαιρίες που βρήκε, κατάφερε να σκοράρει. Αυτό είναι το παιχνίδι και μπράβο του Ερμή. Μετά το 2-0, ο αντίπαλος κράτησε μπάλα, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή εμείς έπρεπε να είχαμε ήδη καθαρίσει το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα