Λεμεσός: "Χρυσοδάκτυλοι" διέρρηξαν διαμέρισμα επιχειρηματία

Στόχος της σπείρας που λυμαίνεται πολυτελείς οικίες και διαμερίσματα στη Λεμεσό, φαίνεται ότι αποτέλεσε διαμέρισμα Ρώσου στην περιοχή Γερμασόγειας χθες βράδυ.

Αν και η αστυνομία, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού Γιαννάκη Σωτηριάδη, κατάφερε και συνέλαβε κάποια από τα μέλη της σπείρας, εντούτοις η δράση της, όπως όλα δείχνουν, συνεχίζεται. Από το συγκεκριμένο διαμέρισμα, οι διαρρήκτες έκλεψαν χρυσαφικά και ρούχα αξίας

περίπου 55.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 41χρόνου Ρώσου επιχειρηματία, άγνωστοι εισήλθαν στο διαμέρισμα του στην οδό Ευτέρπης στη Γερμασόγεια, από όπου μέσα σε ελάχιστα λεπτά, άρπαξαν τα πολύτιμα αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.

Μεταξύ των κλοπιμαίων περιλαμβάνονται ένα γυναικείο γούνινο παλτό αξίας 5,500 ευρώ, καθώς και γυναικείο διαμαντένιο ρολόι αξίας 12.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις εξετάσεις των μελών της αστυνομίας, οι δράστες, όπως όλα δείχνουν, εισήλθαν στο διαμέρισμα από την κύρια είσοδο, χωρίς όμως να αφήσουν ίχνη παραβίασης.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η πόρτα ήταν κλειστή αλλά απασφάλιστη και οι δράστες με το γνωστό κόλπο της χρήσης κάρτας, κατάφεραν με ευκολία να την ανοίξουν.

Σύμφωνα με την κατάθεση του ιδιοκτήτη, τα κλοπιμαία δεν καλύπτονται από ασφάλεια. Η αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις με στόχο τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίες θα βοηθηθούν από τ' αποτελέσματα του δακτυλοσκοπικού ελέγχου.

Keywords
Τυχαία Θέματα