Daily Mail: Ο Μίνωας Κυριακού κατηγορεί την σύζυγό του

Εκτενές ρεπορτάζ στη βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", αναφέρεται στο διαζύγιο του Μίνωα Κυριακού με τη σύζυγό του Μαρί.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός εφοπλιστής κατηγορεί την πρώην γυναίκα του ότι χρησιμοποιώντας το ιδιωτικό του jet διέφυγε στο εξωτερικό, παίρνοντας μαζί της κοσμήματα και αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας.

Η "Daily Mail" αναφέρει ότι ο κατάλογος των κοσμημάτων που λείπουν περιλαμβάνει δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια, καρφίτσες και ζώνες. “Αυτά τα αντικείμενα είναι χρυσά και ασημένια και έχουν πετράδια που, τα πιο πολύτιμα, περιλαμβάνουν

πετράδια”.

Όπως αναφέρεται, φίλοι της Μαρί Κυριακού έλεγαν πως η ηθοποιός επηρεαζόταν όλο και περισσότερο από τα όσα λέγονταν για τη διαφορά ηλικίας της με τον 74χρονο Μίνωα Κυριακού, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2004.

Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα επικαλείται αναφορές από ελληνικά ΜΜΕ για την απόφαση του ζεύγους να πάρει διαζύγιο κοινή συναινέσει και η Μαρί Κυριακού φέρεται να είπε σε στενούς της φίλους ότι αποφάσισε να πάρει "αυτά που δικαιούται".

Σημειώνεται ότι, το ζεύγος δεν ήταν παρών στο δικαστήριο και δεν κατέστη εφικτό η Daily Mail να επικοινωνήσει μαζί τους.

Keywords