Οι δηλώσεις Αντόνε και Χαάγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυσαρεστημένος απο την ήττα, ο τεχνικός του Απόλλωνα, Ιοάν Αντόνε σε αντίθεση με τον Φαν ντε Χαάγκ που είδε την ομάδα του να μην κινδυνεύει απο τον Απόλλων.

Ο Ιοάν Αντόνε δήλωσε: «Κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι απο την μέρα που ήρθα στην ομάδα. Δεν είδαμε καμία ευκαιρία και ούτε βάλαμε πίεση στον Ερμή. Είπα στους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι γιατί θα ήταν ενα δύσκολο παιχνίδι. Λυπάμαι για τους οπαδούς του Απόλλωνα που ήρθαν στη Λάρνακα και μας υποστήριξαν. Πιστεύω ότι θα παίξουμε σαν Απόλλωνας στα επόμενα παιχνίδια και θα επιστρέψουμε στις νίκες.Ο

αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε, ενώ είχαμε απουσίες όπως των Μεριέμ και Ρομπέρ».

Απο την άλλη ο Ολλανδός είπε: «Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Οι ποδοσφαιριστές μου τα έδωσαν όλα και δίκαια πήραν τη νίκη. Σκοράραμε δύο γκολ, αλλά μέτρησε μόνο το ένα. Και οι δύο ομάδες δεν έφτιαξαν πάρα πολλές ευκαιρίες. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Είναι το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ και είμαστε χαρούμενοι που ξεκινήσαμε με νίκη. Δεν θα είναι εύκολη η συνέχεια. Ακολουθεί ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Θα πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και στον συνάδελφο».

Keywords
Τυχαία Θέματα