Οι αντιδράσεις μετά την κλήρωση!

Δείτε πώς αντιμετώπισαν οι ομάδες την κλήρωση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ημιτελική φάση: Απόλλων-Ανόρθωση, Δόξα-ΑΠΟΕΛ

Σάββας Πηλακούτας:

Το κύπελλο είναι ένας θεσμός, μέσα από τον οποίο θέλουμε να διακριθούμε. Ο δρόμος προς τον τελικό θα είναι δύσκολος, έχουμε μπροστά μας τον Απόλλωνα, μία καλή και ποιοτική ομάδα. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτή την πρόκριση.

Φανούριος Κωνσταντίνου:

Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι υπήρχαν πολλές πιθανότητες να έχουμε ντέρμπι στην ημιτελική φάση. Δύσκολη η Ανόρθωση, έχει

μοναδική διέξοδο μέσω του θεσμού του κυπέλλου. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τη σοβαρή δουλειά που κάνουμε στο Κολόσσι να φτάσουμε στο τέταρτο μας τρόπαιο τα τελευταία 7 χρόνια. Να πρυτανεύσει η λογική και η αθλητοπρέπεια.

Βάσος Ηλιάδης:

"Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τη Δόξα, αλλά για μας είναι σημαντικό που το δεύτερο παιχνίδι είναι στο ΓΣΠ. Με σοβαρότητα, ελπίζω να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό, φανήκαμε τυχεροί στην κλήρωση".

Αντώνης Πολυβίου:

"Εμείς σαν σωματείο, έχουμε στόχο την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Με όποια ομάδα και να κληρωνόμασταν, γνωρίζαμε τη δυσκολία. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όμως βασικός μας στόχος είναι η παραμονή".

Keywords
Τυχαία Θέματα