Οι ADvengers της TheWorx ένωσαν τις (υπερ)δυνάμεις τους

Οι ADvengers της TheWorx, ένωσαν (υπερ)δυνάμεις με τους συνεργάτες τους σε ένα αποκριάτικο get-together.

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, η TheWorx, υποδέχθηκε τα Μ.Μ.Ε. στα γραφεία της εταιρείας σε ένα αποκριάτικο πάρτι, με χαλαρή διάθεση και εορταστική ατμόσφαιρα.

Η Μαnaging Director της ΤheWorx κα Aρετή Αναστασιάδου, μοιράστηκε με τους καλεσμένους τα σχέδια της εταιρείας για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε τους συνεργάτες για την άριστη επαγγελματική σχέση.

Η TheWorx, θυγατρική

της ΤΕLIA &PAVLA BBDΟ, ξεκίνησε να λειτουργεί το 2005 σαν εξειδικευμένο γραφείο προσφοράς υπηρεσιών μη-παραδοσιακού marketing. Η TheWorx, κέρδισε γρήγορα σημαντικούς πελάτες, τόσο από την τοπική όσο και από τη διεθνή αγορά, που αναζητούσαν επαγγελματικές λύσεις.

Πίσω από την Εταιρεία, βρίσκεται μια ομάδα από άτομα που εξειδικεύονται σε διαφορετικούς τομείς της επικοινωνίας, όπως διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διαχείριση εκδηλώσεων, προωθητικές ενέργειες, δημόσιες σχέσεις, ανάλυση περιεχομένου και δεδομένων και φυσικά μια ανεπανάληπτη ομάδα παραγωγής δημιουργικών ιδεών.

Σήμερα, βαδίζοντας στο μονοπάτι της Proximity Worldwide – το παγκόσμιο δίκτυο με το οποίο συνεργάζεται η TheWorx – η Εταιρεία παρέχει έξυπνες και δημιουργικές ψηφιακές λύσεις, καθώς και λύσεις δημοσίων σχέσεων, συνδυάζοντας δημιουργικότητα και ανάλυση δεδομένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα