H Hankook έστειλε τέσσερις τυχερούς στα παρασκήνια του ΑΠΟΕΛ

H Hankook και η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, επίσημος διανομέας των ελαστικών Hankook στην Κύπρο, έδωσαν σε τέσσερις τυχερούς την ευκαιρία να ζήσουν εκ των έσω το ιστορικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Athletic Bilbao, που έφερε την ομάδα της Λευκωσίας στους «16» του UEFA Europa League.

Ο Κωνσταντίνος Θεοφάνους και ο Χρίστος Ραφαήλ Αντωνίου κέρδισαν διαγωνισμό που διοργάνωσε μέσω Facebook η Hankook, επίσημος χορηγός του UEFA Europa League, παίρνοντας από δύο διπλές προσκλήσεις για το Back Stadium Tour και από δύο προνομιούχα εισιτήρια.

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Είμαστε τυχεροί που το ζήσαμε», είπε η Άντρια Πάμπου, η οποία συνόδευσε τον Χρίστο στο tour, που πρόσθεσε πως «ήταν μοναδική εμπειρία, η φάση στο γήπεδο ήταν κάτι το φανταστικό». Ο Κωνσταντίνος Θεοφάνους ανέφερε πως «ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία. Ευχαριστώ την εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ και τη Hankook για την ευκαιρία», ενώ ο Χάρης Διαουρής, που συνόδευσε τον Κωνσταντίνο, είπε ότι «περάσαμε ένα πολύ όμορφο απόγευμα».

Μια ώρα πριν τη σέντρα του μεγάλου αγώνα, οι τέσσερις τυχεροί είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην αίθουσα Τύπου και στη μικτή ζώνη του ΓΣΠ, πέρασαν από το τούνελ των ποδοσφαιριστών και παρακολούθησαν μέσα από τον αγωνιστικό χώρο την προθέρμανση, σε απόσταση αναπνοής από τα ινδάλματά τους.

«Ένας αγώνας του UEFA Europa League αποτελεί μια μοναδική εμπειρία, την οποία η Hankook, ο παλαιότερος χορηγός της διοργάνωσης, θέλει να μοιράζεται με το φίλαθλο κοινό σε όλη την Ευρώπη», εξηγεί ο κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Co-CEO της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, επίσημου διανομέα των ελαστικών Hankook στην Κύπρο.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/hankook.cyprus.

Keywords
Τυχαία Θέματα