«Όχι» της FIFA στην Λέστερ για την μεταγραφή του Σίλβα

Απορρίφθηκε από την FIFA το αίτημα της Λέστερ να ισχύσει η μεταγραφή του Αντριέν Σίλβα, καθώς οι «αλεπούδες» για μόλις 14 δευτερόλεπτα δεν τη δήλωσαν στην προκαθορισμένη ημερομηνία!

Η Λέστερ συμφώνησε να εντάξει στο δυναμικό της τον μέσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έναντι 22 εκ. λιρών λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος στις 31 Αυγούστου. Το συμβόλαιο δεν κατατέθηκε στην ώρα του, με αποτέλεσμα η παγκόσμια συνομοσπονδία να μην θεωρεί έγκυρη τη μεταγραφή. Από την

πλευρά του, ο αγγλικός σύλλογος αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης, ενώ οι «αλεπούδες» στην προσπάθειά τους να «νομιμοποιήσουν» την απόκτηση του παίκτη έχουν ως «σύμμαχο» και την αγγλική λίγκα, η οποία βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με την FIFA.

Εκπρόσωπος της Λέστερ δήλωσε: «Συνεργαζόμαστε με τον Αντριέν και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να ξεπεράσουμε κάποια θέματα που αφορούν τη μεταγραφή του παίκτη κι εξετάζουμε όλες τις εκδοχές που υπάρχουν για να βρούμε τη λύση».

Η ομάδα ευελπιστεί ότι θα ολοκληρώσει το deal, ενώ ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, παραδέχθηκε: «Η μεταγραφή του Αντριεν έχει σχεδόν τελειώσει. Ελπίζουμε η Λέστερ να βρει κάποια λύση για τον παίκτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα