Νέο κάζο με Ινιέστα για την Μπαρτσελόνα!

Ακόμη ένα ηχηρό "χτύπημα" δέχθηκε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου. Την περασμένη Δευτέρα, ο πρόεδρος των Καταλανών παραχώρησε συνέντευξη στη "Mundo Deportivo" και υποστήριξε πως υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία με την Αντρές Ινιέστα για επέκταση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του αρχηγού της "Μπάρτσα" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και πρόθεση των ιθυνόντων της ισπανικής ομάδας είναι να ανανεωθεί για τουλάχιστον ακόμα μία σεζόν.

Ωστόσο, ο 32χρονος μέσος, μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου, αρνήθηκε πως έχει δώσει στα χέρια με τον Μπαρτομέου για νέο συμβόλαιο.

Ο Ινιέστα δεν είναι ευχαριστημένος απ' την αντιμετώπιση που έχει απ' τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να σκέφτεται ακόμη και την αποχώρηση απ' την ομάδα. Παρ' όλα αυτά, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο προσεχές διάστημα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του, ειδικά αν λάβει κι ένα μπόνους υπογραφής, όπως συνέβη και με τους υπόλοιπους παίκτες που ανανέωσαν το συμβόλαιό τους. Όμως, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ειδικά απ' την στιγμή που το κλίμα μεταξύ της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Keywords
Τυχαία Θέματα