Ο Ζαρντίμ στον πάγκο της Ζενίτ στο τέλος της σεζόν

Επιμένει «πορτογαλικά» η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι ο αντικαταστάτης του Αντρέ Βίλας Μπόας στον πάγκο της ρωσικής ομάδας, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με την εφημερίδα της Λισαβόνας «Record», η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης βρήκε τον αντικαταστάτη του Βίλας Μπόας, ο οποίος στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από τη Ρωσία με προορισμό τον πάγκο της Πόρτο.



Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα

η Ζενίτ φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει 5 εκατ. ευρώ για να σπάσει την ρήτρα στο συμβόλαιο του Λεονάρντο Ζαρντίμ, γνωστού στην Ελλάδα από τη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τη Μονακό. Ο ίδιος ο Ζαρντίμ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές πάνω από 5 εκατ. ευρώ.

Ο Μπόας αρνήθηκε ν' ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη και στο τέλος της σεζόν πρόκειται να φύγει από το ρωσικό πρωτάθλημα: «Στο τέλος της περασμένης σεζόν μου προτάθηκε επέκταση του συμβολαίου μου, αλλά αρνήθηκα, καθώς έχω αποφασίσει στο τέλος της σεζόν να φύγω από το ρωσικό πρωτάθλημα», δήλωσε σχετικά ο 37χρονος Πορτογάλος τεχνικός. Ο Βίλας Μπόας μετά την Πόρτο, την Τσέλσι και την Τότεναμ, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ζενίτ τον Μάρτιο του 2014 και την οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα