Απαγόρευση εξόδου από Ελλάδα για Μπουλούτα και Φόρο

Ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών παρουσιάστηκαν αυτοβούλος οι Ευθύμιος Μπουλούτας και Μάρκος Φόρος, σύμφωνα με ανακοίνωση της MIG.

Στην ανακοίνωση τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν στην Κύπρο για τους δύο, χαρακτηρίζονται ως παράνομα.

«Ανακοινώνεται ότι, σε εκτέλεση των παρανόμως εκδοθέντων από την Κύπρο σχετικών

ενταλμάτων σύλληψης, οι κ.κ. Ευθύμιος Μπουλούτας και Μάρκος Φόρος παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην αρμόδια Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και φυσικά αφέθησαν ελεύθεροι χωρίς κανένα περιοριστικό όρο πλην της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Αλλά και αυτός ο περιοριστικός όρος θα ισχύσει μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15/2/2016, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ζήτησηε την έκδοση εντάλματος σύλληψης για τους δύο, αναφορικά με ποινική υπόθεση που αφορά την πρώην Λαϊκή Τράπεζα.

Οι Ευθύμιος Μπουλούτας, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Λαϊκής, Μάρκος Φόρος, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Νεοκλής Λυσάνδρου, μη εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Παναγιώτης Κουννής πρώην Αναπληρωτής Διευθύνοντας Σύμβουλος της Λαϊκής, κατηγορούνται για χειραγώγηση της αγοράς, για παραπλανητικές δηλώσεις, για συνωμοσία για την διάπραξη κακουργήματος και για τήρηση ψευδών λογαριασμών την περίοδο 2011.

Keywords
Τυχαία Θέματα