Ο Σταύρος Μαλάς θα νικήσει γιατί το θέλει ο λαός

Είναι φυσιολογικό στην ευθεία των Προεδρικών εκλογών του 2018, οι αναλύσεις, τα σενάρια, οι δημοσκοπήσεις να δίνουν και να παίρνουν. Για όσα από αυτά που λέγονται και γράφονται, μπορεί ο κάθε αντικειμενικός παρατηρητής να κρίνει, αν δηλαδή πρόκειται για αλήθειες, σχετικές αλήθειες και κάποτε υποκειμενικές προσεγγίσεις που αγγίζουν τα όρια των σκοπιμοτήτων και επιδιώξεων που στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό του εκλογικού σκοπού.

Το τελευταίο διάστημα, βλέπω με λύπη , αρκετούς αρθρογράφους και αναλυτές

να επιχειρούν να μειώσουν την δυναμική που αναπτύσσει καθημερινά η Ανεξάρτητη υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοκρατίας του Σταύρου Μαλά, επικαλούμενοι διάφορα σενάρια και φαντασιώσεις.

Μόνιμη επωδός, η εξωπραγματική εκτίμηση που αγγίζει τα όρια του πολιτικού μαζοχισμού, ότι το ΑΚΕΛ επέλεξε το Σταύρο Μαλά, για να χάσει τις εκλογές ή να διευκολύνει την επανεκλογή Νίκου Αναστασιάδη στη Προεδρία της Δημοκρατίας. Πόσο ψέμα, πόση πρόκληση; Ο Σταύρος Μαλάς, με το κύρος του, την αξιοπιστία , την εντιμότητα και την ειλικρίνεια του, το επιστημονικό του υπόβαθρο, τις γνώσεις και την εμπειρία του, τον καταξίωσαν στο χώρο του ΑΚΕΛ και ευρύτερα της Αριστεράς. Κατέχει ο ίδιος μια ξεχωριστή θέση στη ψυχή και την καρδιά των χιλιάδων Ακελικών, προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών της Κύπρου.

Η υποψηφιότητα του για τις Προεδρικές εκλογές του 2018 έχει όλα τα εχέγγυα, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, είναι μια καθαρή υποψηφιότητα και το υπογραμμίζω μακριά από τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Είναι η κύρια υποψηφιότητα που βρίσκεται απέναντι από το κατεστημένο, πολιτικό και οικονομικό.

Είναι εκ των πραγμάτων η μοναδική υποψηφιότητα που καλλιεργεί αισιοδοξία και ελπίδα, που έχει τα φόντα για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Σταύρος Μαλάς, είναι υποψηφιότητα Νίκης και διαβεβαιώνουμε ότι τα μέλη και στελέχη του ΑΚΕΛ και όλου του Λαικού κινήματος, θα καταθέσουν ψυχή για να περάσει στο β΄ γύρο, με στόχο την εκλογή του στη Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ούτε το γεγονός ότι κατέρχεται για δεύτερη φορά Υποψήφιος αποτελεί αρνητικό στοιχείο, γιατί γνωρίζουν οι πάντες ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης, έθεσε πολλές φορές υποψηφιότητα του μέχρι να εκλεγεί, όπως επίσης και πολλά παραδείγματα στην Ευρώπη αποδεικνύουν το ίδιο.

Αφήνονται και αιχμές αλλά και προβοκατόρικες προσεγγίσεις ότι δεν εργάζονται όλοι με το ίδιο σθένος για την εκλογή του. Ειλικρινά πόση βρωμιά; Όλα τα στελέχη, όλη η ηγεσία του Κόμματος στοιχισμένα και συντεταγμένα δίνει την μάχη για την Κύπρο, τον αγώνα να φέρουμε την αληθινή, τη πραγματική αλλαγή στη χώρα μας, με την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Ανεξάρτητου υποψήφιου Σταύρου Μαλά στη Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο αγώνας μας μέρα με τη μέρα κορυφώνεται!. Σε κάθε γωνιά της Κύπρου, στις πόλεις, στις συνοικίες και σε όλες τις γειτονιές, στα εργοστάσια και στους χώρους δουλειάς για να μεταφέρουμε το μήνυμα της Αλλαγής που έρχεται με το Σταύρο Μαλά.

Κανένας δεν θα λείψει από αυτό τον ωραίο αγώνα, γιατί ακριβώς είναι αγώνας ζωής, είναι αγώνας της Κύπρου μας, αγώνας προόδου, δημοκρατικής και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Το όραμα του Σταύρου Μαλά για την ειρηνική επανένωση της Κύπρου, το όραμα και οι κοινωνικές του ευαισθησίες για τους απλούς ανθρώπους, συνεπαίρνει και συναρπάζει κάθε πολίτη που σκέφτεται ελεύθερα, που σκέφτεται και αγαπά την Κύπρο μας.

Το ΑΚΕΛ έχει ραντεβού και πάλι με την Ιστορία, όπως κάθε φορά καλείτο να δώσει τη μάχη σε δύσκολες και κρίσιμες στιγμές. Όλοι θα πράξουμε το καθήκον μας. Θα δώσουμε τη μάχη και θα διαψεύσουμε όλους αυτούς που δεν αντέχουν στην 90χρονη και πλέον ιστορική διαδρομή του ΑΚΕΛ την ισχυρή επιρροή του στο λαό και φαντασιώνονται ή επιδιώκουν την περιχαράκωση του.

Λάθη και αδυναμίες έγιναν και θα γίνονται. Ποτέ όμως δεν βλάψαμε την πατρίδα και τον λαό μας. Ποτέ δεν θυσιάσαμε την Κύπρο και το λαό μας, είτε με εγκληματικά λάθη είτε με σκοπιμότητες, συμφέροντα και άλλους υπολογισμούς.

Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε πίσω ξανά την χαμένη αξιοπρέπεια και περηφάνεια του λαού μας. Γιατί ο αγώνας μας είναι τίμιος, ωραίος και διακρίνεται για υψηλά ιδανικά, τις αρχές και τις αξίες. Γιατί είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη κόντρα στο κατεστημένο, που έχει τις ρίζες του από ιδρύσεως της Δημοκρατίας το 1960 μέχρι και σήμερα.

Ναι θα νικήσουμε, γιατί ήρθε η ώρα του λαού να μιλήσει.!!!

Tα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του Sigmalive.com

Keywords
Τυχαία Θέματα