Ο Πηλακούτας για το μεγάλο διπλό της "Κυρίας" στο ΓΣΠ…

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία. Ο Σάββας Πηλακούτας τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης παρουσιάστηκαν πιο αποφασισμένοι, εκθείασε τον Ρόνι Λέβι που έστησε άψογα την ομάδα και αναφέρθηκε στο επόμενο παιγνίδι με τη Δόξα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Στο αρχικό του σχόλιο ανέφερε πως: «Ήταν σημαντική νίκη σ’ ένα ντέρμπι, σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα ποιοτικό αντίπαλο. Αυτός ήταν

ο στόχος, το λέγαμε πριν από το παιγνίδι και θεωρώ ότι με αυτή τη νίκη οι ποδοσφαιριστές θα αντιληφθούν τις πραγματικές τους δυνατότητες, αλλά και το ότι μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Ήταν μια νίκη που θα βοηθήσει ψυχολογικά. Αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές που ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στις οδηγίες του Ρόνι Λέβι για 90 λεπτά. Πήραμε τους βαθμούς, επειδή οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν πιο αποφασισμένοι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Ο Ρόνι Λέβι επέλεξε ένα πλάνο μελετώντας πολύ καλά τον ΑΠΟΕΛ. Οι παίκτες ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του και είχαν άψογη συμπεριφορά στο αμυντικό κομμάτι. Υπάρχουν, όμως, περιθώρια βελτίωσης και στην άμυνα και στην επίθεση. Χρειάζεται ακόμα λίγος χρόνος για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι, αλλά είναι σημαντικό να παίρνουμε τις νίκες. Όσο περνούν οι αγωνιστικές, βλέπουμε βελτίωση και περιμένουμε το ίδιο στις επόμενες».

Για το επόμενο παιγνίδι με τη Δόξα είπε: «Είναι ένα εξίσου δύσκολο παιγνίδι. Εξαρτάται και το πώς θα παρουσιαστούμε. ΘΑ γίνει μπροστά στον κόσμο μας το παιγνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο, αφού έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά. Περιμένουμε τη Δευτέρα μαζί με τον κόσμο μας, που θα είναι στο γήπεδο, να πανηγυρίσουμε ακόμα μια νίκη».

Τα αγωνιστικά νεότερα: «Ο Γκάντσεφ δύσκολα θα προλάβει το παιγνίδι, ο Μπανταλόφσκι έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Για την ώρα είναι αμφίβολος».

Keywords
Τυχαία Θέματα