"Στο τέλος της ημέρας, μπορεί να ήταν και ωφέλιμη η ήττα"

"Μπορεί η ήττα στο τέλος της ημέρας να ήταν και ωφέλιμη. Κάναμε αρκετά λάθη και γενικά ήμασταν μία ομάδα χωρίς φρεσκάδα και καλές ιδέες", δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο από πλευράς ΑΠΟΕΛ ο Νεκτάριος Πετεβίνος, μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. "Είναι η ίδια ομάδα που δεν βοήθησε τον εαυτό της. Υπήρξαν κενοί χώροι και η Ανόρθωση έκανε τις δικές της αντεπιθέσεις", πρόσθεσε στη συνέχεια.

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο:

Ήμασταν νωθροί και

πρακτικά και πνευματικά, δεν απειλήσαμε όπως θα θέλαμε την Ανόρθωση. Δεν παίξαμε στο επίπεδο που μπορούμε και θέλαμε, και αυτό μας στοίχισε. Η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη. Μπορεί η ήττα στο τέλος της ημέρας να ήταν και πιο ωφέλιμη. Κάναμε αρκετά λάθη και γενικά ήμασταν μία ομάδα χωρίς φρεσκάδα και καλές ιδέες. Είναι σημαντικό να υπάρχουν οι ιδέες και η φαντασία για να ανατρέπεις την όποια αμυντική λειτουργία έχεις απέναντί σου. Πρέπει να έχουμε άμεση ανάκαμψη, και σωματική και πνευματική, και να αφιερωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Άρη, που είναι την επόμενη Παρασκευή. Νομίζω ότι δεν είναι θέμα αλλαγών. Μέχρι το 75', αν αξιολογήσουμε τους ποδοσφαιριστές, δεν βάζουμε θετικό πρόσημο σε κανένα. Δεν είχαμε ταχύτητα και επιθετικές εκφράσεις. Λίγο πολύ οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, σε σύνολο είναι οι ίδιοι. Πρέπει να δούμε τη γενική εικόνα. Είναι η ίδια ομάδα που δεν βοήθησε τον εαυτό της. Υπήρξαν κενοί χώροι και η Ανόρθωση έκανε τις δικές της αντεπιθέσεις. Στο σύνολο δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Για την απουσία του κόσμου: Δεν αποτελεί δικαιολογία η απουσία του κόσμου. Ήμασταν κακοί. Σαφώς και θα ήταν ενισχυτικός, σε τέτοιες καταστάσεις ο κόσμος θα μπορούσε να βοηθήσει. Ελπίζω να καταλάβουν πόσο πολύ στοιχίζει στην ομάδα η απουσία του κόσμου.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: Το πλάνο προϋποθέτει πιο σύντομη επιστροφή του Ορ και του Εφρραίμ, αλλά δύσκολα προλαβαίνουν το παιχνίδι της Παρασκευής.

Keywords
Τυχαία Θέματα