Ο Πετεβίνος για Βούρο, Βάντερ, ενίσχυση και φιλικό με ΕΝΠ

Αναμονή των μεταγραφικών εξελίξεων στον ΑΠΟΕΛ με τον εκπρόσωπο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων Νεκτάριο Πετεβίνο να μιλά για την περίπτωση Πραξιτέλη Βούρο, τις κινήσεις που θα γίνουν αλλά και τον Βάντερ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά αναφέρθηκε στο φιλικό με την ΕΝΠ: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την συνολική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα. Έχουμε υψηλές προσδοκίες απ’ όλους τους παίκτες μας και είναι γεγονός πως η εικόνα της ομάδας μας δεν άφησε

θετικές εντυπώσεις. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν δεν έδειξαν όσα θα θέλαμε. Παρ’ όλα αυτά τα φιλικά είναι για τους προπονητές και αυτοί βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα».

Έτοιμος να φορέσει τα γαλαζοκίτρινα ο Πραξιτέλης Βούρος σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΑΠΟΕΛ: «Ο Πραξιτέλης βΟΎΡΟς θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις το απόγευμα και εάν όλα εξελιχθούν ομαλά θα πέσουν και οι υπογραφές».

Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις των παικτών που απασχολούν τους πρωταθλητές είπε: «Έχουν ιεραρχηθεί κάποιες προτεραιότητες! Εξετάζονται πολλές και ενδιαφέροντες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα. Τα δεδομένα είναι ρευστά και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τις όποιες εξελίξιες».

Όσον αφορά το γενικό πλάνο ενίσχυσης ο Νεκτάριος Πετεβίνος απάντησε: «Ψάχνουμε για ένα παίκτη που να παίζει στα άκρα και να μπορεί να αγωνίζεται και σαν 2ος επιθετικός. Πολλά όμως μπορούν να αλλάξουν, από στιγμή σε στιγμή. Έχουμε ένα νέο προπονητή ο οποίος έχει αλλάξει το μεταγραφικό πλάνο μας σε σχέση με το ξεκίνημα της περιόδου και οφείλουμε να προχωρήσουμε με αυτό. Έχουμε μέχρι τις 31 Αυγούστου για να ολοκληρώσουμε τα θέλω του. Τα πάντα αλλάζουν από ώρα σε ώρα».

Για το θέμα Βάντερ απάντησε: «Εναπόκειται στον Βάντερ να αποφασίσει που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. Έχει δύο προτάσεις ενώπιον του και περιμένουμε να καταλήξει σε μια εξ αυτών. Είναι δεδομένο ότι δεν συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ».

Keywords
Τυχαία Θέματα